Filters
Sorteren
Schommelstoelen Filters instellen
Prijs
  1. 149
    tot
    675

Schommelstoelen

De schommelstoel heeft een heerlijk fijn zitcomfort en ziet er ook nog eens ontzettend stijlvol uit. Bij Sohome vind je diverse schommelstoelen in verschillende kleuren en stoffen. Voor elk type interieur is er keus.

Een schommelstoel is de ideale stoel om in te ontspannen met een boek en rustig te schommelen. Trendy en ontspannend dus.

Meest bekeken

21 artikel(en)

Je hebt alle 21 artikelen gezien
Meest bekeken

21 artikel(en)

Je hebt alle 21 artikelen gezien

Fijn zitcomfort

Bij Sohome vind je een uitgebreide collectie aan schommelstoelen. Plaats de schommelstoel in je woonkamer voor heerlijke uurtjes ontspannen met een boek of geef de stoel een plek in de slaapkamer zodat je voor het slapen nog even kunt relaxen. Ook is de schommelstoel een onmisbaar item in de baby- of kinderkamer.

Alle stijlen en smaken

Bij Sohome heb je de keuze uit schommelstoelen in verschillende stijlen. Zo vind je veel Scandinavische exemplaren van Kave Home. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zo past er altijd eentje in jouw interieur. Een andere afweging is het kiezen voor een lage rugleuning of juist een hoge. Deze twee stoelen hebben beiden een andere uitstraling, het is maar net wat jij passend vindt in je interieur.

Verschillende onderstellen

Ook het onderstel van de schommelstoel speelt een rol in de stijl van het meubel. Zo vind je bij Sohome stoelen met een houten onderstel, maar ook van metaal. Let er bij de aanschaf op dat de kleur hout van het onderstel matcht bij je vloer. Je kunt ook gaan voor hout afgelakt in het zwart. Wat je ook zoekt, bij Sohome vind je zeker wat je zoekt.