WOOOD Poefs & Hockers

Ga voor wat extra ontspanning met een poef of hocker van het stijlvolle merk WOOOD. Lekker met de voetjes omhoog en tot rust komen kan zeker met een van deze mooie items. Welke is jouw favoriet?

Meest bekeken

23 artikel(en)

Je hebt alle 23 artikelen gezien
Meest bekeken

23 artikel(en)

Je hebt alle 23 artikelen gezien

Een veelzijdig item

Een poef of hocker is een heel veelzijdig woonitem. Je plaatst ‘m eenvoudig bij je fauteuil of bank om te gebruiken als voetenbankje of als extra zitplek. Maar je kunt dit item ook gebruiken als bijzettafel door er een dienblad op te plaatsen. De perfecte plek om jouw kop koffie neer te zetten als je op de bank zit, maar ook kun je er fijne accessoires op plaatsen. Denk dan aan een aantal kaarshouders, een ornament of een vaas met droogbloemen erin. Maar je kunt er ook je boek of tijdschrift op neerleggen als je de poef als nachtkastje gebruikt. Heb jij al een idee waar je de poef of hocker neerzet?

Een stoere poef of hocker

De poefs en hockers in de collectie van WOOOD zijn stuk voor stuk erg stijlvol, maar ook zeker stoer. Dit komt door de strakke vormen en prachtige materialen waar de woonitems mee zijn vervaardigd. Ga je voor een hoge, smalle poef of vind jij een laag, wat breder exemplaar mooier? Daarnaast vind je verschillende kleuren in het assortiment. Zo bestaat er voor elke woonstijl wel een geschikte poef of hocker. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? Een poef staat direct op de grond en is als het ware een hoog kussen, terwijl een hocker op pootjes staat. Een hocker wordt dan ook vaker gebruikt als voetensteun bij de bank of fauteuil.

Ga voor een losse poef of combineer ze met elkaar voor een speelse look in je woonruimte. Kies hierboven uit de mooiste exemplaren van WOOOD en shop jouw favoriete poef en hocker bij Sohome.