BePureHome poef & hocker

Poefs & hockers zijn naast praktische items ook nog een stijlvol. Het biedt een extra zitplek of kan dienen als voetenbankje. In de collectie van BePurehome shop je trendy items voor een fijne prijs. Bekijk snel hieronder het volledige assortiment.

Meest bekeken

17 artikel(en)

Je hebt alle 17 artikelen gezien
Meest bekeken

17 artikel(en)

Je hebt alle 17 artikelen gezien

Sfeervolle zithoek

Een poef of hocker is een echte toevoeging voor elke zithoek. Naast dat het een extra zitplek biedt is het ook een geschikte plek voor je favoriete accessoires. Leg een mooi dienblad neer op de poef en style het geheel af met kaarsen.

Je wilt natuurlijk wel dat de zithoek als een mooi geheel oogt. In de collectie van BePureHome shop je ook fauteuils en banken passend bij jouw nieuwe poef of hocker. Verkrijgbaar in verschillende maten, design en materialen. Ga jij voor een bouclé of toch een velvet variant?

Maar ook voor een stoere en robuuste poef of hocker kan je terecht bij BePureHome. Zo heb je ook de keuze uit een eco-leather variant. Dit is een combinatie van recycle echt leer en polyester. De stalen poten maken de poef/hocker een echte musthave voor een industrieel interieur.

Combineren maar

Een poef of hocker is een ideaal item om te combineren. Style een aantal poefs bij elkaar en maak er een knus hoekje van. Vind je het lastig om een goede combinatie te maken? Kies dan voor een goede basiskleur zoals beige. Aan de hand van dit item ga je bijpassende items kiezen. Durf te combineren en kom tot verrassende resultaten.

Maar een poef of hocker is niet alleen voor in de zithoek ideaal. Ook in de slaapkamer is dit een handig item. Gebruik het nachtkastje of als zitplek in de inloopkast.