Halbanken

Een halbank zorgt voor een gezellige entree. Ook is het een fijne plek om bijvoorbeeld je schoenen aan te trekken. Leg wat trendy kussens op de halbank en maak er zo een stijlvol geheel van.

Sohome heeft verschillende soorten halbanken. Bekijk snel het assortiment hieronder!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 58

Je hebt 36 van de 58 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 58

Je hebt 36 van de 58 artikelen gezien

Functionele decoratie

Is jouw hal nogal leeg en mis je iets? Denk dan eens aan een halbank. Dit meubel is naast functioneel ook een mooie decoratie. Zo kun je er plaats nemen om je schoenen aan te trekken, maar kun je er ook stijlvolle accessoires op kwijt. Leg bijvoorbeeld een aantal sierkussens of een plaid op je halbank voor een mooi statement in je gang.

Voor elk interieur

Sohome biedt verschillende stijlen halbanken aan. Zo is er voor elk interieur wel een geschikt exemplaar te vinden. Ben je op zoek naar een strakke halbank of juist een wat klassiekere? Ook vind je banken met opbergruimte. In de lades kun je jouw spullen kwijt en uit het zicht opbergen. Denk hierbij aan sjaals, handschoenen en tassen. Maar ook onder de andere banken kun je dingen opbergen in manden of opbergboxen.

Fijne binnenkomer

Bij Sohome vind je naast halbanken ook andere items voor in de hal. Kijk eens naar onze collectie kapstokken en spiegels. Deze artikelen matchen goed met de banken en maken van je gang een fijne ruimte, zodat je na een lange dag heerlijk je huis binnenstapt. De meeste halbanken zijn op voorraad, zodat jij snel geniet van jouw nieuwe meubel.