Velvet fauteuils

In een fauteuil kom je heerlijk tot rust. Een fauteuil met een velvet of velours bekleding geeft net dat beetje extra. De stof is zacht, oogt luxe én staat erg stijlvol in jouw woon- of slaapkamer.

Bij Sohome vind je een ruime collectie aan mooie fauteuils met een zachte velvet of velours bekleding. Voor welk exemplaar ga jij?

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 73

Je hebt 36 van de 73 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 73

Je hebt 36 van de 73 artikelen gezien

Een prachtige collectie fauteuils

Een fauteuil nodigt uit tot heerlijk ontspannen en staat daarnaast ook nog eens heel stijlvol in jouw woonruimte. Bij Sohome vind je een uitgebreide collectie aan fauteuils in verschillende maten en stijlen, zodat je voor iedere ruimte een geschikt exemplaar kan uitkiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een fauteuil met een moderne look of juist voor een landelijk exemplaar? Daarnaast heb je de keuze uit fauteuils in allerlei stoffen, zoals velvet of velours bekleding, en kleuren. Je kunt gaan voor een opvallende stoel, bijvoorbeeld in een okerkleur, of juist een wat rustiger item in een basic kleur. Ook kun je de keuze maken uit een exemplaar met of zonder armleuning. In een wat kleinere ruimte kan een fauteuil zonder armleuning een uitkomst bieden.

Fauteuils voor in elke woonruimte

Fauteuils worden vaak in de woonkamer neergezet. Zo heb je naast het bankstel nog meer zitplekken, bijvoorbeeld als er visite over de vloer komt. Zet één fauteuil neer of kies er voor twee, bijvoorbeeld aan allebei de kanten van de bank. De woonkamer lijkt de meest logische plek voor een fauteuil, maar ook in andere woonruimtes staat zo een stoel prachtig. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer of in de walk-in closet. Door een fauteuil neer te zetten in de slaapkamer krijgt de ruimte meteen een stijlvolle touch. Daarnaast is het fijn om ’s avonds voor het slapen nog even knus op de fauteuil een boek te lezen. Plaats een bijzettafeltje naast de stoel en creëer zo een fijne hoek. In de walk-in closet kan een fauteuil in de kamer vol met kasten wat breken. Ook kun je er kleding op kwijt, maar natuurlijk niet te veel… de prachtige fauteuil moet nog wel te zien zijn. Onze ruime collectie met velvet fauteuils geeft elke woonruimte een luxe gevoel.

Velvet en velours bekleding

Velvet en velours bekleding wordt voor veel interieuritems gebruikt, zo ook voor fauteuils. Deze bekleding geeft elk item een luxe en stijlvolle touch. Daarnaast is de stof heerlijk zacht en kun je nóg beter relaxen in een velvet of velours fauteuil. Een fauteuil met zo een stoffering staat erg mooi in een klassiek interieur, maar ook in een industriële woonstijl kan de stoel prachtig staan. De fauteuil springt er in een industrieel interieur namelijk echt uit en biedt een mooie balans tussen het staal en hout.

Fauteuils combineren

Combineer een Eleonora fauteuil of Woood fauteuil in je woonkamer met een stijlvolle bijzettafel. Zo zet je makkelijk je kopje koffie neer en geef je mooie accessoires een plek. Ook in de slaapkamer is een bijzettafel handig en geeft het de ruimte een extra touch. Tip: geef je fauteuil met velvet bekleding de ruimte en zet het item wat verder weg van de bank. Zo steelt de stoel echt de show in je woonkamer.