Richmond Interiors fauteuils

Plof neer in stijl op een Richmond fauteuil. Deze fijne stoel zit niet alleen heerlijk, maar ziet er ook prachtig stijlvol uit. Bepaal wat jouw wensen zijn en bekijk de collectie bij Sohome.

Ga je voor een fauteuil met of zonder armleuning en kies je voor een licht exemplaar of juist voor een donkere variant? Allemaal keuzes om te maken. Eén ding is zeker: zodra je Richmond fauteuil binnenkomt, zit je gelijk goed.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 46

Je hebt 36 van de 46 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 46

Je hebt 36 van de 46 artikelen gezien

Chique en stijlvol

Bij Richmond vind je zeker voor elke ruimte in je huis wat je zoekt. Wil je graag lekker zitten en mis je nog een of meerdere zitplekken in je woning, bekijk dan de fauteuils in de collectie van Richmond. Dit merk staat bekend om stijlvolle woonitems met een chique twist. Ook de Richmond fauteuils voldoen aan deze beschrijving.

Geef de fauteuil een plek in je woonkamer of geef de stoel een plaats in een andere ruimte, bijvoorbeeld in je slaapkamer, in de babykamer of in je inloopkast. In elke ruimte kun je wel een Richmond fauteuil een plek geven. Zoek je de beste fauteuil voor in jouw huis, houd dan rekening met een aantal dingen. Kies eerst of je gaat voor een exemplaar zonder armleuningen of een fauteuil met armleuning. Als je armen kunnen rusten zit je vaak net iets fijner, maar ook een stoel zonder armsteunen zit erg goed, vooral de fauteuils in de collectie van Richmond. Alle relaxstoelen in de ruime collectie zijn namelijk heerlijk zacht en comfortabel. De zachte zittingen worden gedragen door stijlvolle onderstellen. De meeste poten onder de fauteuils zijn goudkleurig, wat het een chique geheel maakt. 

Fauteuils in alle kleuren

Welke kleuren spelen de hoofdrol in jouw interieur? Zorg voor eenheid door een fauteuil te kiezen in dezelfde kleurtint of ga juist voor een verrassende twist met een stoel in een andere kleur. Zo ga je voor een witte Richmond fauteuil als je een donker interieur hebt en juist voor een donkere relaxstoel als je woning vooral lichte kleuren bevat. Richmond fauteuils kenmerken zich door hun chique uitstraling en ze passen daardoor perfect in een wat klassieker interieur. Maar ook in een Scandinavische woonstijl kan de fauteuil erg mooi uitkomen, net als in een landelijke stijl.

Wat voor Richmond fauteuil je ook zoekt, bij Sohome vind je de gehele collectie en maak je zo eenvoudig je keuze.