Filters
Sorteren
Rib & corduroy fauteuil Filters instellen
Kleur
 1. GroenGroen4
 2. GrijsGrijs4
 3. BeigeBeige4
 4. BruinBruin3
 5. GeelGeel3
Prijs
 1. 229
  tot
  840
Draaibaar
 1. Draaibaar 3
 2. Niet draaibaar 8
Armleuning
 1. Zonder armleuning 3
 2. Met armleuning 8
Materiaal onderstel
 1. Metaal / Staal 6
 2. Hout 5

Rib & corduroy fauteuil

Ben jij ook zo fan van rib? Dan is een fauteuil in deze heerlijke, trendy stof wel een must. Je moet alleen nog even de kleur en het model uitzoeken. En natuurlijk een mooi plekje reserveren in huis!

Bekijk het assortiment fauteuils in ribstof hieronder en bestel jouw favoriete stoel vandaag nog.

Meest bekeken

11 artikel(en)

Je hebt alle 11 artikelen gezien
Meest bekeken

11 artikel(en)

Je hebt alle 11 artikelen gezien

Ribstof, geschikt voor iedere woonstijl

Denk je bij een ribstof of corduroy aan een retro of landelijk interieur? Dan is dat niet helemaal terecht. Ribstof kan tegenwoordig in bijna iedere woonstijl toegepast worden. De grofheid van de rib bepaalt voor een groot deel de stijl. Over het algemeen is een grovere ribstof wat stoerder en past dus goed in een retro, industrieel of landelijk interieur. Een fijnere ribstof is vaak wat chiquer en past in een modern, Japandi of Scandinavisch interieur.

Fauteuil in corduroy

Een meubel uitgevoerd in een ribstof voegt veel warmte en gezelligheid toe. Toch kun je rib of corduroy een iets te opvallende stof vinden. Vind je het te gewaagd om deze stof voor je bank te kiezen? Ga dan voor een fauteuil! De stof geeft de stoel net dat beetje extra en maakt het exemplaar net iets bijzonderder.

Keuzes maken

Gelukkig, je weet voor welke stof je gaat. Nu moet je nog andere keuzes maken. Ga je voor een corduroy fauteuil zonder armleuningen of juist met? Vind je het handig dat het een draaibare ribfauteuil is? Genoeg mogelijkheden, genoeg keuzes in het assortiment van Sohome. Veel plezier shoppen.