Kave Home fauteuil

Op een fauteuil van Kave Home kom je echt tot rust. In de collectie van dit Spaanse merk vind je moderne fauteuils met een Scandinavische look waarin je heerlijk kunt relaxen.

Maak snel een plek vrij voor een fauteuil en plof binnenkort al neer op jouw favoriete exemplaar.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 50

Je hebt 36 van de 50 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 50

Je hebt 36 van de 50 artikelen gezien
?>

Kom tot rust

In een fauteuil kom je heerlijk tot rust na een lange dag. Een fauteuil in de woonkamer, maar ook in je slaapkamer of op de babykamer is een relaxstoel fijn. Natuurlijk kan een fauteuil ook op de kinderkamer staan. Zo kunnen je kids lekker lezen op hun kamer of een potje gamen.

Trendy Kave Home

Kave Home is een Spaans woonmerk dat de laatste interieurtrends op de voet volgt. De meubels van het merk zijn modern en staan dan ook prachtig in zo een zelfde woonstijl. Fauteuils in de collectie van Kave Home zijn trendy, modern, soms met een Scandinavische touch. Ga je voor een stoffen fauteuil of liever voor een exemplaar van (kunst)leder? Op elke fauteuil in het ruime Kave Home assortiment zit je erg fijn. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een kop thee en een goed boek. Of zak lekker weg in de fauteuil en kijk lekker naar een serie.

Genoeg keuze

Je kunt één fauteuil neerzetten in je zithoek, maar ook twee dezelfde fauteuils staan prachtig en je creëert meteen een extra zitplek. Er zijn fauteuils met een open en een dichte zitting. Een opengewerkte zitting zorgt voor wat meer lucht. Vooral in een wat kleinere woonkamer past zo een stoel erg goed. Een fauteuil met een dichte zitting oogt wat massiever. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit stoelen met armleuningen of zonder. Het is handig om te bedenken waar je de fauteuil neerzet en waar je deze het vaakst voor gaat gebruiken. Zet je de fauteuil in de babykamer om daar je baby in te kunnen voeden, is het handig als het een stoel met armleuningen is.

Bekijk de collectie fauteuils van Kave Home bij Sohome. Bij deze online woonwinkel slaag je zeker voor een stijlvol exemplaar dat prachtig in jouw woning staat.