Grijze fauteuils

Een comfortabele fauteuil is dé plek om tot rust te komen en even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Sohome heeft een uitgebreide collectie grijze fauteuils in alle soorten en maten, zodat je voor elke ruimte een geschikt exemplaar kan vinden.

Of je nu gaat voor een moderne uitvoering of voor een landelijk model. Er zijn fauteuils in een grijze kleur, elk met een eigen karakter.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 97

Je hebt 36 van de 97 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 97

Je hebt 36 van de 97 artikelen gezien

Ruime collectie geweldige grijze fauteuils bij Sohome

Van een goede grijze fauteuil verwacht je eigenlijk maar één ding: dat hij fantastisch zit. Daarnaast koesteren de meeste mensen als wens dat de nieuwe grijze fauteuil mooi is en liefst ook nog iets toevoegt aan de ruimte. Sohome heeft tientallen fauteuils in de huidige collectie die aan alle bovenstaande eisen voldoen. Van textiel tot riet, van velours tot leer, elk soort bekleding vind je terug in onze shop. Omdat een grijze fauteuil zo beeldbepalend kan zijn in een woonkamer, bieden we een geweldige keuze aan zeer uiteenlopende stijlen. Van klassiek via romantisch naar strak vormgegeven en zelfs popart-achtig design: Sohome heeft dé grijze fauteuil voor jou in huis. Snelle levering en de laagste prijzen van de Benelux gegarandeerd!

Ben je op zoek naar een Woood fauteuil of Eleonora fauteuil? Deze en nog vele andere soorten fauteuils bestel je bij Sohome.