Eleonora fauteuil

Een fauteuil van Eleonora zit heerlijk en valt op door de trendy look. In de ruime collectie vind je voor iedere woning wel een geschikte fauteuil.

Neem een kijkje hieronder en kies de fauteuil uit die aan al jouw wensen voldoet. Maak plek in je interieur en relax binnenkort al op een fijne Eleonora fauteuil.

Meest bekeken

13 artikel(en)

Je hebt alle 13 artikelen gezien
Meest bekeken

13 artikel(en)

Je hebt alle 13 artikelen gezien

Overal een fauteuil

Een fauteuil past eigenlijk wel in elke woonruimte. In de woonkamer, in je slaapkamer, op je werkkamer en op de babykamer. Een stoel om in te relaxen misstaat nergens. Naast relaxen is het ook een goede plek om bijvoorbeeld te gamen of een boek of tijdschrift te lezen. Zet een fauteuil op de kamer van je kids zodat ze daar naar hartenlust kunnen lezen of gamen.

Stijlvol Eleonora

Met Eleonora weet je zeker dat je jouw huis stijlvol, trendy en duurzaam inricht. De woonitems vallen op door looks die de trends op de voet volgen. De fauteuils in de collectie van Eleonora zijn naast trendy ook erg comfortabel. De meeste exemplaren die te vinden zijn in het assortiment zijn fauteuils met armleuningen, zodat je armen heerlijk kunnen rusten. Ook vind je een aantal fauteuils zonder armsteun. Hiermee zit je ook erg fijn en zo een stoel past ook in wat kleinere ruimtes goed.

Een of meerdere fauteuils

Zet één fauteuil neer in je woonkamer of ga voor meerdere exemplaren. Van fauteuils kun je er eigenlijk niet genoeg hebben. Ze zitten vaak net zo comfortabel als een bank, maar nemen minder plek in beslag. Zet er daarom eens twee neer naast je bankstel. Zo creëer je extra zitplekken waar je ook heerlijk kunt zitten. Er zijn fauteuils met een brede zitting en relaxstoelen met een smallere zitting. Ook qua materialen is er genoeg keus bij het Nederlandse merk Eleonora. Ga je voor (kunst)leder, velvet of een van de andere stoffen?

Neem een kijkje tussen de collectie fauteuils van Eleonora bij Sohome. Bij de leukste online woonwinkel van Nederland vind je hét exemplaar waar je naar op zoek bent.