Bouclé & teddy fauteuils

In een fauteuil kom je heerlijk tot rust. Een fauteuil met een bouclé of teddy bekleding geeft net dat beetje extra. De stof is heerlijk zacht en aaibaar.

Bij Sohome vind je een ruime collectie aan mooie fauteuils met een bouclé of teddy bekleding. Voor welk exemplaar ga jij?

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 68

Je hebt 36 van de 68 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 68

Je hebt 36 van de 68 artikelen gezien

Heerlijk zitten

Naast dat een fauteuil er uiteraard leuk uit moet zien is het ook ontzettend belangrijk dat je er heerlijk op kunt zitten. Tegenwoordig kan een comfortabel zitmeubel er ook nog eens heel stijlvol uitzien. Niet alleen de vorm van het meubel is hierin belangrijk, ook het materiaal van het item speelt hierin een belangrijke rol. Ga daarom voor een fauteuil met een bouclé of teddy zitting. Mega trendy en ook nog eens super comfy!

Knuffelbare stoffen

Knuffelbare stoffen zijn helemaal hot. Het is een trend die je steeds vaker terugziet in verschillende collecties. Vooral meubels met een Bouclé of Teddy stof. Bouclé is een grove, maar zachte stof die elk interieur een upgrade geeft. De stof is niet alleen meer populair in de mode maar heeft nu ook haar weg naar interieurland gevonden. Wij zijn er blij mee! Ook Teddy items blijven steeds populairder worden, dat kan ook niet anders met zo’n zachte en warme stof. Ga voor een relaxfauteuil in je interieur met een Bouclé of Teddy stof, plaats er een stijlvolle bijzettafel bij voor een drankje en je kunt heerlijk tot rust komen.