BePureHome fauteuil

Een comfortabele stoel voor in huis waar je heerlijk kunt relaxen na een lange dag: dat is een fauteuil. Het enige wat je daarnaast nog nodig hebt is een goed boek en een kop thee.

Bekijk de collectie BePureHome fauteuils hieronder en geniet binnenkort al van je nieuwe fauteuil.

Meest bekeken

36 artikel(en)

Je hebt alle 36 artikelen gezien
Meest bekeken

36 artikel(en)

Je hebt alle 36 artikelen gezien

Aan jou de keus

In de collectie van BePureHome vind je verschillende fauteuils, waardoor je altijd kan kiezen voor een exemplaar dat helemaal aan jouw stijlwensen voldoet. Ga je bijvoorbeeld voor een fauteuil met armleuning of juist voor een fauteuil zonder. Als je graag een boek leest in de fauteuil kan een exemplaar met armleuning erg fijn zijn. Wil je de fauteuil vooral gebruiken voor het kijken van je favoriete serie, dan zijn armleuningen minder belangrijk. Het is handig om vooraf over dit soort zaken na te denken.

Het complete plaatje

Kijk ook eens goed naar je interieur op dit moment. Heb je veel industriële items in je huis staan, ga dan voor een stoere fauteuil voor een compleet plaatje. Wil je juist wat tegenhang bieden, kijk dan naar een BePureHome fauteuil met een velvet bekleding. Dit oogt wat meer chic, maar staat niet alleen mooi in een klassiek interieur. Ook een moderne woonstijl kan zeker wat velvet gebruiken. Bij BePureHome kun je kiezen uit fauteuils met een effen kleur of juist voor een relaxstoel met een printje.

Verrassende fauteuils

Plaats de fauteuil alleen of met z’n tweeën in je woonkamer voor extra zitplaats of ga voor een verrassende plek in je slaapkamer of kinderkamer. In de slaapkamer kan je met een fauteuil een heerlijk hoekje creëren waar je tot rust kan komen voordat je je bed instapt. Leg je voeten omhoog op een hocker en ontspannen maar.

Zoals je wel leest, is een fauteuil een erg veelzijdig item. Bekijk de BePureHome collectie fauteuils bij de online woonwinkel Sohome en laat je verrassen. Je geniet al snel van heerlijk zitgenot door de snelle levertijden.