Filters
Sorteren
Witte kuipstoelen Filters instellen
Prijs
 1. 58
  tot
  172
Breedte
 1. 45cm
  tot
  65cm
Armleuning
 1. Zonder armleuning 5
 2. Met armleuning 2
Materiaal zitting
 1. Leer / kunstleer 4
 2. Kunststof 4
 3. Hout 1
 4. Textiel / stof 1
Materiaal onderstel
 1. Hout 4
 2. Metaal / Staal 3
Type onderstel
 1. Rechte / normale poten 5
 2. Kruispoot 3
Merk
 1. Bendt 3
 2. Kave Home 4

Witte kuipstoelen

Bekijk hier onze collectie witte kuipstoelen! Van strak design tot klassiek retro, bij Sohome vind je ongetwijfeld de kuipstoel die je zoekt.

Laat 'm gratis thuisbezorgen en je kunt al snel genieten van je nieuwe kuipstoel in de kleur wit.

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien

Witte kuipstoelen: trendy, comfortabel en praktisch

Witte kuipstoelen kennen zó veel verschillende varianten en uitvoeringen, dat er logischerwijs altijd een witte kuipstoel is die perfect bij jouw interieur past. Die precies past bij jouw smaak, of dat nou een klassiek of juist trendy stijl is. Kuipstoelen combineren comfort met stijl en zijn al dan niet voorzien van armleuningen. Je hebt ze in uitvoeringen met verschillende poten. Witte kuipstoelen heb je in de lage en wat hogere variant. Kortom; witte kuipstoelen kunnen met recht veelzijdige stoelen genoemd worden.

Wit of in stijlvolle ruitvorm

Je zou een witte kuipstoel beslist een hippe designstoel kunnen noemen. Daarmee doe je de stoelen zeker recht. Je hebt ook uitvoeringen die vooral comfort bieden, maar niet specifiek heel trendy zijn. Je hebt hogere kuipstoeltjes voor aan een hogere tafel. Waar je met vrienden ’s avonds een borrel drinkt en de belangrijke zaken van het leven bespreekt. Je hebt mensen die deze stoel vooral zien als een lekker zittende stoel waarop het heerlijk eten is, anderen zien het echt als pronkstuk van de sfeervolle woonkamer. In onze webshop vind je kuipstoelen van werkelijk alle soorten en maten. Vind je dus die stoel die een woonkamer helemaal afmaakt en eveneens die stoel waar je ’s ochtend zo heerlijk in wakker wordt en je vers gesmeerde boterham eet.

De meeste van onze witte kuipstoelen zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een kuipstoel met armleuning, rieten kuipstoel, stoffen kuipstoel of een grijze kuipstoel? Deze kuipstoel en nog vele andere soorten kuipstoelen bestel je eenvoudig en snel bij Sohome.