Velvet eetkamerstoelen

Velvet en velours bekleding wordt voor veel interieuritems gebruikt, zo ook voor eetkamerstoelen. Deze stof geeft ieder item een stijlvolle en luxe touch. In elke woonstijl komt een velvet of velours eetkamerstoel prachtig tot zijn recht.

Een ander voordeel van deze heerlijke zachte stoffering is de aaibaarheid. Hierdoor wil je de stoel waarschijnlijk niet meer uitkomen en zit je erg fijn aan de eettafel, urenlang.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 117

Je hebt 36 van de 117 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 117

Je hebt 36 van de 117 artikelen gezien

Onze collectie velvet eetkamerstoelen

De eetkamer of eethoek is de plek waar mensen veel tijd doorbrengen. Na een drukke dag plof je op de eetkamerstoel neer om heerlijk te gaan eten. Ook wordt er vaak nagetafeld en zo besteed je ongemerkt veel tijd in de eethoek. Een goede eetkamerstoel waar je fijn op zit is dan ook erg belangrijk. Bij Sohome vind je een ruime collectie aan eetkamerstoelen in allerlei vormen, maten en stoffen. Zo bieden wij prachtige velvet en velours eetkamerstoelen aan waar voor iedereen wel iets tussen zit. Tevens kun je kiezen uit een exemplaar met armleuning of juist eentje zonder. Kijk eerst eens goed naar de ruimte aan de eettafel. In een wat krappere ruimte kunnen stoelen zonder armleuning handig zijn. Ook aan een ronde eettafel zijn zulke exemplaren een goede optie. Als je vaak lang aan de eettafel zit, kan een eetkamerstoel met armleuning fijn zijn. Dit biedt net wat meer houvast en comfort.

De perfecte eetkamerstoel voor ieder interieur

Er is een heel scala aan interieurstijlen op te noemen. Ieder huis heeft een eigen unieke sfeer. Denk bijvoorbeeld aan modern, klassiek, Scandinavisch, industrieel en retro. Voor elke woonstijl vind je bij ons de perfecte eetkamerstoel. Maar een ding is zeker: in elke woonstijl komt een velvet of velours eetkamerstoel prachtig tot zijn recht. De stof wordt gecombineerd met verschillende materialen, zoals staal of hout. Velvet in combinatie met goudkleurige stalen poten staat erg chic en past perfect in een klassiek, retro of juist modern interieur. Velours bekleding en een zwart, stalen onderstel staat dan weer erg goed in een industriële woonstijl. Houten poten onder de stoel passen eigenlijk in elk interieur, maar komen vooral tot zijn recht in een woning met Scandinavische invloeden.

Velvet en velours bekleding

Velvet en velours bekleding wordt voor veel interieuritems gebruikt, zo ook voor eetkamerstoelen. Deze stof geeft ieder item een stijlvolle en luxe touch. Een ander voordeel van deze heerlijke zachte stoffering is de aaibaarheid. Hierdoor wil je de stoel waarschijnlijk niet meer uitkomen en zit je erg fijn aan de eettafel, urenlang.

Velvet eetkamerstoelen combineren

Eetkamerstoelen met een velvet of velours bekleding kun je met veel soorten eettafels combineren. Geef jij de stoel een plek aan een houten tafel of juist aan een exemplaar met een betonlook? Dit laatste maakt het geheel meteen wat minder industrieel en geeft het een zachtere uitstraling. Ook kun je natuurlijk kiezen om eetkamerstoelen neer te zetten in verschillende stijlen en stoffen. Kies bijvoorbeeld voor velvet stoelen in combinatie met (kunst)leder of een rotan item. Of ga voor een klassiek model naast wat modernere stoelen. Combineer eens Eleonora eetkamerstoelen, Kave Home eetkamerstoelen of grijze eetkamerstoelen met elkaar en plaats er een mooie eettafel bij.

Sohome heeft veel eetkamerstoelen direct op voorraad waardoor ze snel bij jou in huis kunnen staan. Daarnaast bieden wij de laagste prijzen van de Benelux en heb je recht op 30 dagen retour!