Filters
Sorteren
Rieten kuipstoelen Filters instellen
Kleur
 1. HoutHout2
 2. BruinBruin1
 3. MetaalMetaal1
Prijs
 1. 143
  tot
  212
Breedte
 1. 45cm
  tot
  65cm
Armleuning
 1. Zonder armleuning 1
 2. Met armleuning 3
Merk
 1. Dutchbone 1
 2. Kave Home 3

Rieten kuipstoelen

Bekijk hier onze collectie rieten kuipstoelen! Het materiaal geeft de kuipstoel een trendy, maar retro look. Bij Sohome vind je ongetwijfeld de kuipstoel die je zoekt.

Laat 'm gratis thuisbezorgen en je kunt al snel genieten van je nieuwe kuipstoel met rieten zitting.

Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien
Meest bekeken

4 artikel(en)

Je hebt alle 4 artikelen gezien

Rieten kuipstoelen: trendy, comfortabel en praktisch

Rieten kuipstoelen kennen zó veel verschillende varianten en uitvoeringen, dat er logischerwijs altijd een rieten kuipstoel is die perfect bij jouw interieur past. Die precies past bij jouw smaak, of dat nou een klassiek of juist trendy stijl is. Rieten kuipstoelen combineren comfort met stijl en zijn al dan niet voorzien van armleuningen. Je hebt ze in wit en in mooi geruit patroon, in uitvoeringen met verschillende poten. Kuipstoelen heb je in de lage en wat hogere variant. Kortom; kuipstoelen kunnen met recht veelzijdige stoelen genoemd worden.

In stijlvolle ruitvorm

Je zou een rieten kuipstoel beslist een hippe designstoel kunnen noemen. Daarmee doe je de stoelen zeker recht. Je hebt ook uitvoeringen die vooral comfort bieden, maar niet specifiek heel trendy zijn.

De meeste van onze rieten kuipstoelen zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een kuipstoel met armleuning, kuipstoel stof, kuipstoel grijs of een witte kuipstoel? Deze kuipstoel en nog vele andere soorten kuipstoelen bestel je eenvoudig en snel bij Sohome.