Filters
Sorteren
Kuipstoelen met armleuning Filters instellen
Prijs
 1. 79
  tot
  236
Armleuning
 1. Zonder armleuning 14
 2. Met armleuning 26
Materiaal zitting / bekleding
 1. Textiel / stof 11
 2. Leer / kunstleer 10
 3. Rotan / Jute 3
 4. Kunststof 2
 5. Hout 1
Materiaal onderstel / poten
 1. Hout 15
 2. Metaal / Staal 11
Type onderstel
 1. Rechte / normale poten 22
 2. Kruispoot 9

Kuipstoelen met armleuning

Maak je eetkamer af met een fraaie set eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen moeten passen in de ruimte en bij de eetkamertafel, maar moeten ook vooral comfortabel zijn.

Sohome heeft voor elke woonwens en voor elk interieur de ideale eetkamerstoelen in het assortiment. Met deze eetkamerstoelen maak je jouw eetkamer, keuken of woonkamer helemaal af.

Meest bekeken

26 artikel(en)

Meest bekeken

26 artikel(en)

Kuipstoelen met armleuning: trendy, comfortabel en praktisch

Kuipstoelen met armleuning kennen zó veel verschillende varianten en uitvoeringen, dat er logischerwijs altijd een kuipstoel met armleuning is die perfect bij jouw interieur past. Die precies past bij jouw smaak, of dat nou een klassiek of juist trendy stijl is. Kuipstoelen met armleuning combineren comfort met stijl en zijn al dan niet voorzien van armleuningen. Je hebt ze in wit en in mooi geruit patroon, in uitvoeringen met verschillende poten. Kuipstoelen heb je in de lage en wat hogere variant. Kortom; kuipstoelen kunnen met recht veelzijdige stoelen genoemd worden.

Wit of in stijlvolle ruitvorm

Je zou een kuipstoel met armleuning beslist een hippe designstoel kunnen noemen. Daarmee doe je de stoelen zeker recht. Je hebt ook uitvoeringen die vooral comfort bieden, maar niet specifiek heel trendy zijn. Je hebt hogere kuipstoeltjes met armleuning voor aan een hogere tafel. Waar je met vrienden ’s avonds een borrel drinkt en de belangrijke zaken van het leven bespreekt. Je hebt mensen die deze stoel vooral zien als een lekker zittende stoel waarop het heerlijk eten is, anderen zien het echt als pronkstuk van de sfeervolle woonkamer. In onze webshop vind je kuipstoelen van werkelijk alle soorten en maten. Vind je dus die stoel die een woonkamer helemaal afmaakt en eveneens die stoel waar je ’s ochtend zo heerlijk in wakker wordt en je vers gesmeerde boterham eet. Gewoon neutraal wit, in ruitvorm of met poten van hout of juist in een uitvoering van metaal. Met uiteraard een prachtige zitting van (al dan niet van wax voorzien) comfortabel en heerlijk zittend PU-leder.

De meeste van onze kuipstoelen met armleuning zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een rieten kuipstoel, kuipstoel stof, kuipstoel grijs of een witte kuipstoel? Deze kuipstoel en nog vele andere soorten kuipstoelen bestel je eenvoudig en snel bij Sohome.