Grijze eetkamerstoelen

Ook grijze eetkamerstoelen shop je eenvoudig online bij Sohome! Blader door onze uitgebreide collectie of gebruik de filters om jouw ideale grijze eetkamerstoel te vinden.

Zoals bij al onze artikelen geldt: je grijze eetkamerstoelen worden gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 383

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 383 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 383

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 383 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een grijze eetkamerstoel van Sohome heeft alles wat je van degelijk zitmeubilair verwacht: stijl, zitcomfort en de perfecte eigenschappen om bij tal van verschillende woonstijlen te passen. Tower Living, By-Boo en Eleonora, het zijn slechts enkele van de vele meubelmerken die een heus aanbod aan grijze eetkamerstoelen hebben, waardoor gezellig tafelen met het gezin of gasten nog aangenamer wordt. Bestel je favoriete grijze eetkamerstoelen voor een voordelige prijs bij Sohome.nl!

Tower Living: grijze eetkamerstoelen voor stijl én comfort

Ben je op zoek naar de perfecte eetkamerstoelen voor een unieke industriële stijl? Dan kan Tower Living en zijn brede gamma je zeker bekoren. Verscheidene modellen komen in een donker, warm grijs en een lederen look, waarbij de zitting fijn is afgewerkt met verticale groeven voor een luxueus effect. De basis van dergelijk zitmeubilair bestaat grotendeels uit metaal maar de kleurschakering van de poten is op die manier bewerkt dat het geheel toch elegant oogt. Bij bepaalde modellen valt de basis, of poten, van de stoel meer op, terwijl bij andere vooral het zitvlak een vooraanstaande rol inneemt. Bij deze laatst bestaat de zitting eveneens uit een lederachtige textiele bekleding, maar zijn de poten veel korter.

Grijze eetkamerstoelen van Kave Home voor modern comfort

Kave Home is dan weer een merk dat vooral voor een moderne setting erg interessant is. Bepaalde modellen beschikken over stalen poten in een goudachtige kleur en een velours bekleding, waardoor de stoel er meteen luxueuzer uitziet. Andere opties hebben een gelijkaardig zitvlak, maar de basis erbij bestaat dan wel uit houten, bovenaan naar het midden toelopende poten. Hierdoor passen ze iets beter bij een moderne landelijke woning. Ten slotte tref je ook verschillende stoelen aan met een kunststof kuip, metalen onderstel en een zitting uit PU-leder voor een extra moderne look in de eetkamer!

Ben je in plaats van een grijze eetkamerstoel op zoek naar houten eetkamerstoelen, eetkamerstoel met armleuningleren eetkamerstoelen of een witte eetkamerstoel? Een andere soort eetkamerstoel bestel je snel & eenvoudig bij Sohome.