Eleonora eetkamerstoelen

Jouw eethoek is niet af zonder fijne eetkamerstoelen waar je urenlang heerlijk op zit. In de collectie van Eleonora vind je prachtige modellen waar je hart zeker sneller van gaat kloppen.

Bekijk alle eetkamerstoelen bij Sohome en plof binnenkort neer op jouw favoriet.

Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien
Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien

Een stijlvolle eethoek

Denk je aan een eethoek, dan denk je naast een eettafel ook zeker aan eetkamerstoelen. De eethoek is natuurlijk niet af zonder prachtige stoelen waar je ook nog eens lekker op zit. In je eethoek breng je veel tijd door, soms zelf meer dan in de woonkamer. Het is dus fijn als je eetkamerstoelen fijn zitten, maar ook stijlvol zijn en helemaal aan jouw wens voldoen. Je kunt kiezen voor donkere stoelen, bijvoorbeeld antraciet of donkergroen, maar ook lichtere kleuren vind je in het assortiment. Ga voor lichtgrijs of taupe of wissel de kleuren af met elkaar. Ook qua materialen heb je veel keuze bij Eleonora. Ga je voor velvet, kies je voor (kunst)leder of toch liever een andere soort stof? Alles wat je wenst vind je in de ruime collectie bij Sohome.

Comfortabel

Je kunt kiezen uit een eetkamerstoel zonder armleuningen of juist met. Qua comfort kan het fijn zijn om je armen ergens te kunnen laten rusten. Ook moet je kijken naar de ruimte die je hebt. Eetkamerstoelen met armleuning nemen minder plek in beslag. Je kunt natuurlijk ook stoelen afwisselen met en zonder armleuning. Daarnaast is het leuk om verschillende eetkamerstoelen neer te zetten rondom je tafel. Je creëert een speelse look en je kunt de modellen met elkaar afwisselen.

Eetkamerstoel in elke ruimte

Naast een plek in je eetkamer of keuken kun je een eetkamerstoel ook op andere plekken kwijt. Zet de eetkamerstoel neer achter je bureau zodat je lekker zit tijdens het werken. Wist je dat er ook eetkamerstoelen zijn met wieltjes eronder? Dat is een mooi alternatief voor een bureaustoel. Ook kun je een eetstoel in je slaapkamer plaatsen voor een cosy hoekje of je geeft de stoel een plek in je inloopkast. En heb je wat extra zitplekken nodig aan de eettafel, dan zet je de stoel gewoon weer aan je eettafel.

Bij online woonwinkel Sohome vind je allerlei modellen eetkamerstoelen. Ook in de collectie van Eleonora vind je zeker een stoel die perfect bij jouw wensen aansluit. De meeste eetkamerstoelen zijn al snel leverbaar.