Dutchbone Eetkamerstoelen

Style je eetkamer af met een paar trendy eetkamerstoelen van Dutchbone. Een fijne eetkamerstoel draagt bij aan het zitcomfort. Ga jij voor een retro model of toch voor een design item?

Meest bekeken

23 artikel(en)

Je hebt alle 23 artikelen gezien
Meest bekeken

23 artikel(en)

Je hebt alle 23 artikelen gezien

Stijlvolle eetkamer

In de collectie van Dutchbone vind je voor elke interieurstijl een passend model. Naast het comfort zijn de eetkamerstoelen van Dutchbone ook nog stijlvol. Wil je graag meer warmte toevoegen aan de eetkamer? Kies dan voor een velvet stof. Naast dat dit meer warmte geeft zorgt het ook voor een chique touch. Gaat je voorkeur uit naar iets stoerders? Dan is een eetkamerstoel van (kunst)leer met een sledepoot echt iets voor jou.

Naast verschillende materialen is er ook ruime keuze in onderstellen. Zo heb je de keuze tussen een klassiek model met rechte poten of een kruispoot met een moderne twist. Om het geheel af te maken is een goede eettafel essentieel. De eetkamerstoelen en de eettafel moeten op elkaar afgestemd worden om de balans in het interieur te behouden. In de collectie van Dutchbone vind je een bijpassende eettafel. Style het geheel af met trendy accessoires zoals een vaas en kandelaren.

De juiste eetkamerstoel

Bij het kiezen van een eetkamerstoel zijn een aantal dingen van belang. Naast dat het belangrijk is dat de eetkamerstoelen matchen met de eettafel, moet het geheel ook passen in de ruimte. Een te grote eettafel zorgt voor een benauwend gevoel. De hoogte van een eetkamerstoel draagt bij aan het zitcomfort. Bij elke eetkamerstoel van Dutchbone vind je naast een omschrijving ook details over het model. Dit helpt jou bij de zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel. Tip, een vloerkleed maakt een eethoek knus en gezellig. Kies hierbij wel voor een laagpolig vloerkleed, dit is gemakkelijker schoon te houden.

Kijk ook naar het onderstel van de eettafel voordat je een set eetkamerstoelen aanschaft. Je wilt namelijk niet dat de poten van de tafel in de weg zitten tijdens het aanschuiven van de eetkamerstoelen. In de collectie van Dutchbone vind je voor elke eethoek een passend model.