Bouclé & teddy eetkamerstoelen

Bouclé & teddy bekleding wordt voor veel interieuritems gebruikt, zo ook voor eetkamerstoelen. Deze stof geeft ieder item een vriendelijke touch.

Een ander voordeel van deze heerlijke zachte stoffering is de aaibaarheid. Hierdoor wil je de stoel waarschijnlijk niet meer uitkomen en zit je erg fijn aan de eettafel, urenlang.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 126

Je hebt 36 van de 126 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 126

Je hebt 36 van de 126 artikelen gezien

Heerlijk zitten

Naast dat een eetkamerstoel er uiteraard leuk uit moet zien is het ook ontzettend belangrijk dat je er heerlijk op kunt zitten. Tegenwoordig kan een comfortabel zitmeubel er ook nog eens heel stijlvol uitzien. Niet alleen de vorm van het meubel is hierin belangrijk, ook het materiaal van het item speelt hierin een belangrijke rol. Ga daarom voor een eetkamerstoel met een bouclé of teddy zitting. Mega trendy en ook nog eens super comfy!

Knuffelbare stoffen

Knuffelbare stoffen zijn helemaal hot. Het is een trend die je steeds vaker terugziet in verschillende collecties. Vooral meubels met een Bouclé of Teddy stof. Bouclé is een grove, maar zachte stof die elk interieur een upgrade geeft. De stof is niet alleen meer populair in de mode maar heeft nu ook haar weg naar interieurland gevonden. Wij zijn er blij mee! Ook Teddy items blijven steeds populairder worden, dat kan ook niet anders met zo’n zachte en warme stof. Ga voor een eetkamerstoel met een Bouclé of Teddy stof en geef jouw interieur zo een cozy touch.

Mix & match

Niet alleen in de zithoek kun je deze stoffen tegenkomen, ook in de eethoek doet Bouclé of Teddy het goed. Combineer eetkamerstoelen van Bouclé of Teddy met een marmeren eettafel en je hebt direct een super hippe eethoek gecreëerd. De stoffen zijn uiteraard ook mooi te combineren met een houten eettafel. Shop snel jouw favoriete Teddy of Bouclé eetkamerstoel bij Sohome.