Filters
Sorteren
Landelijke eetkamerstoelen Filters instellen

Landelijke eetkamerstoelen

Ook landelijke eetkamerstoelen shop je eenvoudig online bij Sohome! Blader door onze uitgebreide collectie of gebruik de filters om jouw ideale landelijke eetkamerstoel te vinden.

Zoals bij al onze artikelen geldt: je landelijke eetkamerstoelen worden gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro.

Meest bekeken

Artikelen 37 tot 51 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Je hebt alle 51 artikelen gezien
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest bekeken

Artikelen 37 tot 51 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Je hebt alle 51 artikelen gezien
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Maak je landelijke interieur af met de juiste eetkamerstoelen!

Sohome.nl heeft een erg uitgebreid aanbod aan landelijke eetkamerstoelen voor elke situatie: merken als Kave Home en Eleonora bewijzen dat ook de landelijke stijl heel wat in petto heeft. Zitmeubilair van vooraanstaande merken die natuurlijke materiaal als hout op een vernieuwende manier gebruiken, is essentieel om de woonkamer compleet te maken en tafelen met het gezin of familie nog aangenamer te maken. Vertrouw op het uitgebreide aanbod van Sohome.nl!

Kave Home eetkamerstoelen voor een fris, landelijk interieur

Kave Home is een van de meest vooraanstaande merken van landelijke eetkamerstoelen die er zijn. Tal van modellen combineren praktisch gemak en een frisse, jeugdige uitstraling perfect: de combinatie van houten poten die verfijnd zijn afgewerkt en een zitting die met textiel is bekleed (in een witte, frisse kleur) garanderen dat je nog meer van je zitmeubilair kan genieten. Ook het honinggraatmotief dat in de rugleuning terugkomt geeft veel stoelen een ietwat moderne uitstraling, waardoor je landelijke interieur er dus ook veel jonger uitziet. Andere modellen ogen dan weer iets stoerder, mede door het gebruik van donkere kleuren in de bekleding. De beukenhouten pootjes hierbij worden afgewisseld met een stevige, textiel bekleding die de eetkamer meteen veel huiselijker doet lijken. Houd je het liever wat luxueuzer? Dan zijn eetkamerstoelen met stalen poten in goudkleur en een velours bekleding dan weer de beste oplossing!

By-Boo en PTMD, eenvoudig en toch stijlvol

Als je op zoek bent naar landelijke eetkamerstoelen die een ietwat moderne look hebben maar toch eenvoud uitstralen, dan kunnen merken als By-Boo en PTMD je zeker bekoren. Het eerstgenoemde merk heeft tal van stoelen in de aanbieding, waaronder verscheidene met eenvoudig stalen onderstel en een uniek afgewerkte zitting in sterk PU-leder. Andere stoelen ogen dan weer nét iets moderner en luxueuzer, mede door het gebruik van frisse kleuren als roze en een fluwelen bekleding. Andere stoelen van dit merk zijn een uitzondering door hun gelakte metalen frame, de combinatie met een houten zitting en rugleuning en het unieke eindresultaat dat hiermee wordt bereikt.

PTMD pakt uit met verscheidene landelijke eetkamerstoelen die uit kunststof bestaan, maar niettemin natuurlijk ogen en dus ook in een landelijke setting passen. De basis van metaal en een opvulling die uit polyurethaan schuim bestaat garanderen dat de stoel comfortabel zit én perfect bij de landelijke stijl past. Kortom, meer dan genoeg opties voor wie de eetkamer een extra dimensie en unieke uitstraling wil geven! Zo ontspan je heerlijk in een eetkamerstoel met armleuning.

Sohome.nl: jouw betrouwbare aanbieder van landelijke eetkamerstoelen

Kies je voor Sohome.nl, dan is het gamma aan mogelijkheden zonder twijfel erg uitgebreid. Natuurlijk zijn er nog andere redenen waarom je voor een gespecialiseerd aanbieder zou moeten kiezen. De voordelige prijzen maken je aankoop nog méér de moeite waard en daarbij komt ook nog eens dat je kan profiteren van een gratis levering van je bestelling, zodra die meer bedraagt dan 50 euro. Een grote voorraad bij een uitgebreide collectie aan landelijke eetkamerstoelen zijn de kers op de taart, voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle, duurzame landelijke eetkamerstoelen! Maak de landelijke eetkamer look compleet door deze eetkamerstoelen te combineren met een bijpassende eettafel of barstoelen. Of, ga voor een mix van landelijke en leren eetkamerstoelen en/of witte eetkamerstoelen.