Filters
Sorteren
Eetkamerbanken hout Filters instellen
Kleur
 1. BruinBruin7
 2. HoutHout4
 3. ZwartZwart3
Prijs
 1. 99
  tot
  750
Breedte
 1. 100cm
  tot
  250cm

Eetkamerbanken hout

Combineer je eetkamerstoelen met een eetkamerbank rondom je tafel. Zo geef je je eethoek een heel andere look. Ook passen er meteen meer mensen rondom de eettafel.

Bekijk de collectie houten eetkamerbanken bij Sohome.

Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien
Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien

De opmars van de eetkamerbank

Een eetkamerbank? Dat stond heel lang voor een relatief simpele, van hout gemaakte en wat hard zittende bank. Daar was weinig moderns aan. Hoe anders is dat nu. Een eetkamerbank raakt meer en meer in trek en staat voor comfort, gemakkelijk te onderhouden en zelfs voor modern. Uiteraard is er nog steeds een eetkamerbank van hout beschikbaar, maar bekijk in onze webshop ook het verrassende aanbod banken die stijlvol gestoffeerd zijn.

Eetkamerbank zijn eenvoudig in onderhoud

De trendy eetkamerbank in de eetkamer wint meer en meer aan terrein ten opzichte van de stoel en dat is niet zomaar. Behalve dat de eetkamerbanken door de wijze van stofferen comfortabel zitten, zijn ze ook al eenvoudig te onderhouden en besparen ze toch altijd weer de nodige ruimte. Ander voordeel is dat de banken prima te combineren zijn met andere meubelstukken. Denk maar eens aan stoelen uit dezelfde lijn of een fraaie en zeer royale eettafel.

Comfort met een hoge rugleuning

Behalve dat de banken dus vaak behoorlijk wat ruimte besparen, geven deze banken elke ruimte een eigen sfeer. Niet voor niets worden dergelijke eetkamerbanken ook wel als ‘eigenzinnig’ omschreven. Vanwege de populariteit zijn er talloze soorten banken verkrijgbaar, uiteraard ook in onze webshop van nationale en internationale merken. Zo kies je voor comfort en dus voor een bank met een hoge rugleuning of voor meer basis in de vorm van een houten bank. Zeker nu zijn de industriële banken bijzonder in trek en dan specifiek de uitvoeringen in leder.

Verrassende accenten en moderne uitstraling

Wie had ooit gedacht dat een bank bij de eettafel voor een moderne uitstraling zou zorgen? Toch is het waar, want modern tafelen doe je aan een grote, opvallende eettafel en aan een eetkamerbank. Maar dat is niet alles. Beslist niet zelfs. Eetkamerbanken zorgen voor verrassende accenten en zijn tegenwoordig ook graag geziene gast in andere delen van het huis. Denk maar eens aan bijvoorbeeld een kinderkamer of zelfs de zitkamer. In onze webshop bieden we het beste van wat deze banken te bieden hebben. Van merken als BePureHome, Tower Living en Eleonora. Het aanbod is even verrassend als veelzijdig.

Eettafel bank in verschillende uitvoeringen en merken

In onze webshop vind je ook die meubelen die zo goed matchen bij deze eetkamerbanken. Dat maakt een bezoek aan onze webshop ook zo leuk. De scherpe prijzen zijn daarnaast een extra reden een bezoek aan de webshop te brengen, net zoals service bij ons zeer hoog in het vaandel staat. Zo bezorgen wij elke bestelling van tenminste vijftig euro gratis bij jou thuis. Breng dus snel een bezoek aan onze webshop en overtuig jezelf van de eettafel banken in alle gewenste uitvoeringen, van de bekende merken en altijd zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Ook om de scherpe prijzen hoef je het ook beslist niet te laten.

De meeste van onze eetkamerbanken zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een landelijke eetkamerbank, leren eetkamerbank of een houten eetkamerbank? Deze en nog vele andere soorten eetkamerbanken bestel je bij Sohome.