BePureHome Zitmeubelen

Zeg je BePureHome zitmeubelen, dan zeg je stoer, puur en basic. Dit Nederlandse designmerk heeft artikelen in de collectie met een natuurlijke uitstraling, pure materialen en kwaliteit. Het assortiment wordt gekenmerkt door een ruwe basis met een luxe randje.

Bij Sohome vind je een ruime collectie zitmeubelen van dit fijne merk.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 177

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 177 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 177

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 177 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

BePureHome: stoere zitmeubelen

BePureHome is een stoer Nederlands designmerk, waarbij natuurlijke uitstraling, pure materialen, kwaliteit, comfort én een aantrekkelijke prijs de kenmerken zijn. Veel van de zitmeubelen worden in Nederland gemaakt. De ontwerpen zijn basic, maar zeker niet saai. De ruwe uitstraling staat centraal in de collectie; juist dit is wat de producten zo stoer maakt. Toch hebben ze ook een natuurlijke elegantie en een luxe randje. Neem bijvoorbeeld een fauteuil of een loungebank van BePureHome. Wanneer je kiest voor een uitvoering in echt leder, krijgt het item een bepaalde uitstraling die zowel in de klassieke, als in de moderne woonkamer niet zou misstaan.

Passen en meten

Als je een bank wilt kopen uit de BePureHome collectie is het goed om vooraf even te kijken waar de bank komt te staan. Een enorme loungebank komt misschien niet helemaal tot zijn recht in een kleine kamer. Gelukkig heeft BePureHome tal van verschillende modellen en uitvoeringen, waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken.

Een ander belangrijk punt is het doel waarvoor de zitmeubelen bestemd zijn. Is het echt de plek waar je wilt relaxen, dan is het verstandig om voor een model te kiezen waar je dat goed in kunt.

Aantrekkelijk design voor een betaalbare prijs van BePureHome

BePureHome heeft bijvoorbeeld de robuuste Rodeo-lijn. Stuk voor stuk allemaal items die een waardig voorkomen hebben. De rauwe materialen laten het pure design zien en hebben eigenlijk niets nodig om indrukwekkend te zijn. Je kunt de items losstaand plaatsen of combineren met andere meubelstukken. Ook met de accessoires van dit merk kun je werkelijk alle kanten op. Bij de woonaccessoires van BePureHome herken je weer de rauwe en natuurlijke stijl. Daarom sluiten ze zo goed aan op de zitmeubelen.