Filters
Sorteren
Velvet barkrukken Filters instellen

Velvet barkrukken

Velvet barkrukken passen goed in ieder interieur. Voor een modern interieur met een luxe randje kun je kiezen voor een velvet barkruk met gouden poten. Meer van het Scandinavische interieur? Ga dan voor een barkruk met houten poten.

Voor iedere interieurstijl is een mooie velvet barkruk te vinden.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 48

Je hebt 36 van de 48 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 48

Je hebt 36 van de 48 artikelen gezien

Velvet in verschillende woonstijlen

Velvet barkrukken kun je in jouw interieur een hele eigen look geven. Velvet kan een hele chique uitstraling hebben, maar het kan ook een retro look krijgen. Waar je ook van houdt, bij Sohome is er voor ieder interieur wel een mooie barkruk te vinden. Houd je van die luxe touch? Dan kun je gaan voor een velvet barkruk met gouden poten. Als je juist die retro sferen terug wil brengen in jouw interieur kun je kiezen voor een velvet barkruk in een donker groene kleur.

Dé barkruk voor in jouw interieur

Heb jij een keuken met misschien een eiland of een bartafel? Dan is een barkruk de ideale toevoeging. Met barkrukken kun je variatie brengen in hoogtes bij jou thuis. Om een mooie eenheid van jouw interieur te maken kies je ervoor om de eetkamerstoelen in hetzelfde design als de barkrukken te doen. Er zijn namelijk barkrukken die ook in een lagere variant gemaakt worden, zodat ze ook aan de eettafel kunnen. Zo krijg je een prachtig geheel in jouw interieur!

Je bestelt jouw favoriete barkruk heel makkelijk in onze webshop! Bij Sohome is er volop keuze uit verschillende stijlen barkrukken en barstoelen. Naast velvet barkrukken zijn er nog veel meer opties. Ga bijvoorbeeld voor een barkruk met rotan zitting voor een natuurlijke look of kies juist voor een industriële barkruk. Deze en nog vele andere soorten barkrukken en barstoelen bestel je bij Sohome. Gratis geleverd, achteraf betalen is mogelijk. Vandaag besteld, heel snel in huis!