Filters
Sorteren
Richmond Interiors barstoelen Filters instellen

Richmond Interiors barstoelen

Neem plaats op een stijlvolle barstoel van het merk Richmond Interiors. Luxe stoffen zijn kenmerkend en zorgen voor een heerlijke zit.

Een snel ontbijt of uitgebreid borrelen? Het kan allemaal aan een bar. Bekijk de prachtige barstoelen van Richmond en maak je keuze.

Meest bekeken

31 artikel(en)

Je hebt alle 31 artikelen gezien
Meest bekeken

31 artikel(en)

Je hebt alle 31 artikelen gezien

Aan de bar hangen kun je nu ook thuis doen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een bartafel of kookeiland en natuurlijk een mooie set barstoelen. In de collectie van Richmond Interiors vind je prachtige exemplaren met een luxueuze uitstraling.

Comfortabel zitten

Het is belangrijk om te letten op de zithoogte van de barstoel en de hoogte van het blad, zodat er nog genoeg beenruimte is om comfortabel aan de bar te kunnen zitten. Ook voor eventuele armleuningen is het handig als deze goed aan de bartafel of aanrecht passen. Een bartafel kun je op verschillende plekken in je huis neerzetten. Geef de tafel bijvoorbeeld een plaats in de keuken. Zo creëer je eigenlijk een extra eethoek, waar je fijn aan kunt ontbijten. Ook is het een heerlijke plek om na te tafelen met een wijntje of om te kletsen met degene die aan het koken is. Kun je meteen wat voorproeven. Een bartafel staat ook prachtig in je woonkamer of tussen je woonkamer en keuken. Zo maak je meteen een afscheiding tussen deze twee ruimtes.

Zachte stoffen

Richmond Interiors staat bekend om het luxe materiaalgebruik. Een barstoel met een velvet zitting is daarom gebruikelijk bij dit merk, maar je ziet ook bouclé terug. Een trendy stof die een stoere uitstraling heeft en heerlijk aanvoelt. Qua frames zien we vooral een mix van zowel goudkleurig staal als ook zwart staal. Eigenlijk passen beide kleuren goed in elk interieur thuis. Een zwart onderstel geeft een wat stoerdere look aan het geheel, terwijl goudkleur weer wat chiquer oogt.

Bekijk bij Sohome de prachtige selectie barstoelen van Richmond en kies de stoel die jou het meeste aanspreekt. Bij Sohome zijn de meeste artikelen al snel leverbaar en bovendien geniet je van gratis bezorging.