Filters
Sorteren

Kave Home Barkrukken & Barstoelen

Borrel voortaan in stijl met een nieuwe barkruk van Kave Home. In deze collectie heb je verschillende type barkrukken om de beste keuze te kunnen maken voor jouw interieur. Welke barkruk is jouw favoriet?

Meest bekeken

29 artikel(en)

Je hebt alle 29 artikelen gezien
Meest bekeken

29 artikel(en)

Je hebt alle 29 artikelen gezien
?>

Barkrukken voor ieder interieur

Barkrukken worden een steeds populairder item voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan een barkruk aan de bartafel of aan het keuken eiland. Barkrukken zijn ideaal om wat variatie in hoogte toe te voegen aan jouw interieur. De barkrukken van Kave Home zijn perfect voor iedere woonstijl. Kave Home heeft barkrukken voor bijvoorbeeld een moderen, industrieel of Wabi Sabi interieur. Met de barkrukken van Kave Home zijn veel opties mogelijk. Er zijn barkrukken met een rugleuning, met armleuningen én barkrukken die in hoogte verstelbaar zijn.

Een barkruk die in hoogte verstelbaar is kan extra handig zijn om de perfecte hoogte te vinden voor aan jouw tafel of bar. Ook is het makkelijk om te gaan zitten als de barkruk omhoog en omlaag kan.

De juiste barkruk voor jou

Door de vele opties die je hebt wat barkrukken betreft kun je zeker een barkruk vinden die ideaal is voor aan jouw bartafel of bar. Heb je een bartafel waar je voor een lange tijd aan zal gaan zitten? Dan is een barkruk met rugleuning en een zachte zitting perfect. Als je een barkruk wil die aan meerdere bars of tafels zal gaan staan kan je het best voor een in hoogte verstelbare barkruk kiezen, zo kan je altijd de juiste hoogte bepalen. Voor in ieder interieur is er dus wel een mooie barkruk te vinden in de collectie van Kave Home. Zijn de barkrukken van Kave Home helemaal jouw stijl? Neem dan ook een kijkje bij de bartafels van Kave Home of de Kave Home eetkamerstoelen.