WOOOD banken

Sohome biedt een uitgebreide collectie zitbanken van het merk Woood. Ga lekker ontspannen op een van deze banken: de mogelijkheden zijn divers.

Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar en bovendien worden al onze Woood banken gratis op afspraak thuisbezorgd. Je nieuwe bankstel shop je dus eenvoudig en voordelig online!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 58

Je hebt 36 van de 58 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 58

Je hebt 36 van de 58 artikelen gezien
?>

Een Woood bank bij Sohome.nl is de perfecte aanwinst voor elke woonkamer die stijl, comfort en duurzaamheid wil combineren. Het merk pakt uit met banken voor verschillende woonstijlen, elk met hun unieke bekleding en afwerking. Van kleine bankjes tot grote modellen voor meer comfort, de opties zijn erg uitgebreid. Winkel je bij Sohome.nl, dan kan je daarbij zeker zijn van een uitgebreide voorraad en voordelige prijzen bij de zoektocht naar de beste bank van Woood!

Modern wonen met een bank van Woood

Woood heeft een uitgebreid gamma aan moderne zitbanken voor de woonkamer, die mede dankzij hun symmetrische vorm en strakke uitstraling perfect in een design woonstijl passen. Veel modellen hebben een basis en poten van gelakt hout en zijn afgewerkt met een polyester bekleding. Het resultaat is een Woood bank die modern en verzorgd oogt, maar ook bijdraagt aan de gezelligheid van de ruimte. Dergelijke modellen gaan tot wel 2,5 meter breed en passen dan ook perfect in de ruime woonkamer. Ten slotte zorgen de brede armleuningen die hoog komen ervoor dat je nog comfortabeler kan zitten!

Andere modellen brengen dan weer de moderne en de landelijke stijl in balans, mede door het gebruik van warmere kleuren. Zwarte gelakte poten en een fijne stoffering in het donkergroen dragen daaraan bij, net als het gebruik van een 100% polyester fluwelen bekleding. De kleinere modellen bieden dan wel minder ruimte, maar zijn prachtig in de kleine woonkamer en met sierkussens als afwerking. Daarbij kunnen de Woood banken ook in andere kleuren verkregen worden, waaronder oker geel, voor een jeugdige uitstraling.

Zitten met klasse, dankzij een Woood bank

Wie wat meer luxe in de woonkamer wil brengen, kan ook zijn gading vinden bij Woood. Tal van Woood banken pakken uit met een luxueuze look door het gebruik van eco-leer, dat de ruimte meteen een authentieke en klassevolle uitstraling biedt. Veel modellen bestaan daarbij uit een combinatie van leder én polyester, om een look te verkrijgen die zowel modern als statig is. De bekleding en kussens van dergelijke modellen lopen prachtig in elkaar over, waardoor het lijkt alsof de bank uit één stuk bestaat. Daarbij zijn de onderdelen met fijne naden met elkaar verbonden om een gezellige uitstraling te verkrijgen. Het feit dat veel van deze Woood banken geen poten hebben en als het ware gewoon op de basis van de bank zelf rusten, zorgt er daarbij voor dat de woonkamer en woning er gezelliger uitzien.

Andre banken van dit merk bieden dan weer evenveel zitplaats, maar passen wel beter in een landelijke woonstijl. De dubbele kussens op het zitgedeelte en het gebruik van betrouwbare Sarder stof voor de bekleding maken dergelijke modellen zeker het overwegen waard voor wie zoekt naar comfort én duurzaamheid. Een vulling van schuim en kussens die mooi zijn afgewerkt met klassiek ogende naden en kleurschakeringen zijn de kers op de taart bij deze Woood banken. Kortom, er is meer dan genoeg keuze voor wie een prachtige, stijlvolle en kwalitatieve Woood bank zoekt!

De meeste van onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Al onze banken worden daarnaast gratis op afspraak thuisbezorgd. In plaats van een Woood bankstel op zoek naar een ander soort bankstel? Ook je nieuwe design bank of leren bank bestel je makkelijk en voordelig online!