Rivièra Maison Bankstellen

Een mooie bank maakt een interieur helemaal compleet. In de collectie van Rivièra Maison vind je voor elke interieur stijl een passende bank en hocker. De trendy items zijn stuk voor stuk uniek. Ga jij voor een linnen, velvet of toch een leren bank?

Meest bekeken

1 artikel(en)

Je hebt alle 1 artikelen gezien
Meest bekeken

1 artikel(en)

Je hebt alle 1 artikelen gezien

Een knusse en gezellig zithoek

Met een fijne bank maak je de zithoek gezellig en huiselijk. Naast dat het een functioneel item is wil je natuurlijk ook dat het past bij de rest van het interieur. De bankstellen van Rivièra Maison zijn een combinatie tussen functioneel en design, zo heb je een stijlvolle bank die ook nog eens heerlijk zit.

Naast het design van de bank is ook het materiaal bepalend. Een velvet stof zorgt voor meer warmte in huis, daarnaast geeft het een chique touch aan de bank. Ben je meer op zoek naar een bank voor een landelijk interieur? Kies dan voor een linnen variant.

In de collectie van Rivièra Maison vind je naast bankstellen ook fauteuils en verlichting. Dit maakt de zithoek helemaal af.

Het perfecte bankstel

Voor elke ruimte en elk interieur is er een perfect bankstel. Tijdens het maken van een keuze is het belangrijk dat je rekening houdt met de ruimte waarin het bankstel komt te staan. Je wil namelijk niet dat de woonkamer wordt overgenomen door de bank, een te grote bank maakt de ruimte optisch kleiner. Zo is een hoekbank ideaal als je een ruime woonkamer hebt. Heb je iets minder de ruimte? Ga dan voor een 2,5 zits en een losse poef. Dit praktische item kun je namelijk ook gebruiken als voetenbankje. Zo heb je het gemak van een hoekbank maar houd je het ruimtelijk.