Rechte banken

Een rechte bank komt in elke woning tot zijn recht. Je plaatst er een of twee in je woonkamer en kunt zo urenlang heerlijk zitten.

Voor elke woonstijl is er bij Sohome wel een rechte bank te vinden. Bekijk hieronder alle modellen en vind jouw perfecte zitplek.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 169

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 169 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 169

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 169 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een rechte bank voor elk moment

Een bank kan niet missen in je interieur. Je zit er vaak op; ’s ochtends om je koffie in alle rust op te drinken, tussen de middag voor een powernap en na het avondeten om uit te buiken en je favoriete serie te kijken.

Er zijn verschillende modellen banken, waaronder rechte banken. Deze nemen de minste ruimte in beslag en geven jou een fijne plek om tot rust te komen. Mocht je je voeten omhoog willen leggen, dan kan dat natuurlijk op een poef of hocker.

Extra zitplaatsen

Kom je zitplekken te kort en heb je nog wat ruimte over in je woonkamer? Ga dan voor twee rechte banken tegenover elkaar. Zo kun je elkaar aan kijken én heb je allebei je eigen bank als je even lekker languit wil liggen. Ook kun je kiezen voor een of twee fauteuils in de zithoek naast je rechte bank.

Zoveel keus

Zoveel rechte banken, zoveel materialen. (Kunst)leder, velvet, melange stof en linnen. Dit is zomaar een greep uit de stoffen waarmee de rechte banken bij Sohome zijn bekleed. Ook qua merken is er genoeg keuze. Zo vind je veel rechte banken in de collectie van Rivièra Maison. Dit merk typeert zich door een landelijke look. Houd je meer van modern, dan kun je zeker je hart ophalen bij het merk BePureHome. En valt industrieel meer in jouw straatje, kijk dan zeker eens naar de rechte banken van LABEL51. Alle rechte banken in de collectie van Sohome zijn makkelijk en stijlvol te combineren in elk interieur.

Bekijk alle rechte banken en kies de bank uit waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Bij de online woonwinkel Sohome moet dat geen moeilijke taak zijn. De grote collectie bankstellen biedt voor ieder wat wils. Filter op de juiste breedte en kleur en shop je favoriet.