Filters
Sorteren
Design banken Filters instellen
Prijs
  1. 699
    tot
    4070
Breedte
  1. 125cm
    tot
    405cm

Design banken

Sohome biedt een uitgebreide collectie design banken. Van loveseat tot een volledige hoekbank met hocker om lekker op te ontspannen: de mogelijkheden zijn divers.

Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar. Je nieuwe design bank shop je dus eenvoudig en voordelig online!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 42

Je hebt 36 van de 42 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 42

Je hebt 36 van de 42 artikelen gezien

Design banken als way of life

Met een design bank sla je twee vliegen in één klap: je hebt een prima zitgelegenheid voor meerdere mensen in je kamer en een fraai stukje decoratie in huis. De exclusieve bank wordt vandaag de dag steeds vaker ingezet als eetkamerbank en waarom niet? Hij past bij een mooie eettafel en zo'n meubelstuk oogt toch een stuk gezelliger dan een tafel met aparte stoelen er omheen. Hetzelfde geldt voor de woonkamer.

Twee banken nodigen tot meer gezelligheid uit dan een paar losse stoelen of fauteuils. Daarnaast zegt een design bank ook iets over hoe je in het leven staat. Je neemt geen genoegen met een doorsnee bank zonder enige uitstraling, maar je kiest bewust voor een creatieve oplossing. Zo'n bank kun je wat dat betreft vergelijken met een schilderij, prachtige muziek of een foto die niet meer van je netvlies wil. Dat is de kracht die een originele bank in zich heeft. Een uniek meubelstuk dat je hoogstpersoonlijk hebt uitgezocht. Daarmee breng je ook een stuk kwaliteit in huis.

Internationale design banken

Op Sohome.nl vind je een aangename afwisseling van internationale meubelzaken die het hedendaagse interieur design op de voet volgens. Ze blinken uit in hun diversiteit. Van vintage tot modern en van klassiek tot retro, alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

In de categorieën eetkamerbanken en bankstellen bevinden zich prachtige design banken. Neem bijvoorbeeld de loungebanken en 3-zitsbanken van het meubellabel Woood. Ze zijn niet alleen zeer stijlvol, maar zijn ook gemaakt van stevig materiaal en bieden comfortabel zitgemak. Wat kwaliteit betreft scoren alle meubellabels hoog, want anders zouden ze niet op de site van Sohome.nl staan. Door deze strenge selectie van moderne meubelmerken vooraf hoef je je over de kwaliteit van de meubels geen zorgen te maken, dat zit lekker en figuurlijk wel goed.

Kwaliteit bij design banken

Neem de tijd voordat je een bank aanschaft. Meet in de kamer de maximale lengte van de nieuwe bank uit. Als je favoriete meubelstuk dan toch 10 centimeter te lang is, laat je dan niet verleiden om de bank toch te kopen. Zeker een design bank moet passen in het geheel en een verbinding hebben met de andere meubels en accessoires. Houd extra ruimte vrij voor een passende vloerlamp of twee bijzettafeltjes. Let ook op de kleur en het materiaal.

Maak voor jezelf duidelijk wat voor een interieur je precies wilt hebben. Veel hout of liever gestoffeerde meubels? Donker of licht? Schrijf je wensen op papier en als je dan een passende bank voor ogen hebt, pas dan is het tijd om het ruime aanbod aandachtig te bekijken. Als je al honderd procent overtuigd bent van het soort materiaal en de kleur, dan kun je die gegevens in de zoekfilter vastleggen. Je kunt hierbij ook voor meerdere opties kiezen, dus bijvoorbeeld hout én leer met de kleuren zwart én rood. De meeste van onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Al onze banken worden daarnaast gratis op afspraak thuisbezorgd. In plaats van een design bankstel op zoek naar een ander soort bankstel? Ook je nieuwe leren bank of industriële bank bestel je makkelijk en voordelig online!