Filters
Sorteren

ZILT

De collectie van het oer-Hollandse woonmerk ZILT valt op door de industriële en Scandinavische invloeden. De meubels zijn goed te combineren in verschillende stijlen, maar hebben allemaal een herkenbare touch.

Het team achter ZILT doet inspiratie op over de hele wereld en creëert zo de meest bijzondere items. Het gebruik van staal en natuurlijke materialen, zoals hout, springen er meteen uit in de uitgebreide collectie. De rust en warmte die de items uitstralen zorgen voor één geheel.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 236

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 236 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 236

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 236 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

ZILT

Het merk ZILT heeft een ruime collectie aan meubels in een industriële en Scandinavische stijl. Het gebruik van hout en staal en de strakke lijnen zijn kenmerkend voor het woonmerk.

ZILT: oer-Hollands

Bij Sohome vind je de collectie woonmeubels en –accessoires van ZILT. Het merk is oer-Hollands en dat is terug te zien in de praktische kant van de items. Alle meubels hebben een bepaalde functie, maar zijn ook erg stijlvol waardoor ze tot hun recht komen in elk huis.

Natuurlijke materialen

Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, stralen de meubels rust en warmte uit. Hierdoor voelen ze zich thuis in allerlei soorten interieurstijlen. En hoe fijn is het om thuis te komen in een oase van rust?

Kasten van ZILT

Sohome biedt een heel aantal mooie kasten aan van het oer-Hollandse merk. De kasten kenmerken zich door het gebruik van staal en hout. Kies je bijvoorbeeld voor een prachtige ZILT ladekast of liever voor een open wandrek? Voor ieder huis is er wel een mooi item te vinden.

Echte eyecatchers

De vloerkleden van ZILT zijn echte eyecatchers in je interieur. Een kleed in de woonkamer geeft warmte en maakt een ruimte helemaal af. Maar niet alleen in je woonkamer komt een vloerkleed tot zijn recht. Denk ook eens aan een kleed in de slaapkamer of in de gang. Dat is nog eens fijn binnen komen! Bij Sohome vind je voor elke ruimte en elk huis mooie woonmeubels van ZILT.