YardLife

Het liefst zitten we met mooi weer de hele dag en avond buiten. Maak jouw buitenruimte gezellig en comfortabel met de tuinmeubelen van YardLife.

YardLife biedt een ruim assortiment aan tuinmeubelen. Van picknicktafels tot accessoires, shop dus snel jouw favoriet!

Er zijn geen producten gevonden.

Ben je op zoek naar de perfecte tuinmeubelen om jouw tuin af te maken? YardLife specialiseert zich in het ontwikkelen en ontwerpen van stijlvolle tuinmeubelen. De brede collectie blijft zich steeds verder uitbreiden waardoor er voor iedereen wel een product is naar wens.

Stijlvolle en doordachte collectie tuinmeubelen

YardLife beschikt over een complete collectie aan tuinmeubelen en accessoires. Van loungesets tot parasols en van tuintafels tot aan windlichten. Laat je verrassen door de moderne tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit en tijdloze designs. Houd je meer van natuurlijke materialen zoals hout of bamboe? Of ga je toch liever voor een loungeset van wicker? Bij YardLife vind je alles om jouw tuin zomerklaar te maken.

Kwaliteit

YardLife levert goede producten voor de tuin en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dagelijks worden de kwaliteitseisen gecontroleerd. De tuinmeubelen zijn van stevige kwaliteit en kunnen tegen verschillende weersinvloeden. Wil je je producten toch beter beschermen tegen vuil en vocht? Dan heeft YardLife ook beschermhoezen in de collectie waardoor je nog langer kunt genieten van je mooie tuinset. Daarnaast beschikken de tuinstoelen over een fijn zitcomfort én zien ze er ontzettend stijlvol uit.

Eindeloos natafelen

Houd jij ook zo van die heerlijke zomeravonden? Lekker lang natafelen en borrelen totdat de zon onder gaat. Ga voor een heerlijke loungeset om in je eigen tuin te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Bij YardLife vind je een ruime collectie in veel verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Hou je niet zo van een loungeset en borrel je liever in een actievere houding? Ga dan voor een tuintafel met comfortabele stoelen naar jouw wens. Zo kan je optimaal genieten van de rust en ontspanning in je eigen tuin.