WOOOD

Het Nederlandse merk WOOOD maakt stoere en eigentijdse woonartikelen. De meubels worden geproduceerd in hun eigen fabriek in de kop van Noord-Holland en zijn stuk voor stuk voorzien van die kenmerkende uitstraling.

Een van de kenmerken van WOOOD is het gebruik van massief hout, strakke vormen en neutrale kleuren. Dat maakt het merk zo bijzonder. Een ding is zeker: de meubels herken je meteen en vallen altijd op in jouw huis.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 486

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 486 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 486

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 486 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

WOOOD: oerdegelijk en toch trendy

WOOOD meubels zijn meubels die altijd opvallen. De meubels zijn stoer en eigentijds. FSC-grenen en eiken zijn daarbij gezichtsbepalend. De solide meubels zijn in tegenstelling tot meubels van andere merken bovendien op eenvoudige wijze zelf te monteren. WOOOD valt zeker ook op door het enorme brede aanbod aan producten, stuk voor stuk voorzien van die typische en zo kenmerkende uitstraling.

Indrukwekkend aanbod

Zoals gezegd is het aanbod van dit merk zonder meer indrukwekkend te noemen. Behalve voor de woonkamer en de eetkamer, biedt het bijzondere merk ook meubilair voor de slaapkamer en voor kinderen. Elke keer weer komt het alom geroemde merk met verrassende nieuwe series die altijd tot de verbeelding spreken. De makers slagen er steeds opnieuw in de typische elementen in die nieuwe series te verpakken. Juist dat maakt dit merk zo uniek. Producten van dit merk herken je meteen.

Veelzijdige collectie

Het aanbod WOOOD meubels kan zeker ook veelzijdig genoemd worden. Stoelen, banken, tafels en lampen van WOOOD herken je onmiddellijk en van ver. Hoewel solide en duurzaam, blijven de meubels toch ook altijd modern en eigentijds met een prominente rol voor massief hout. WOOOD meubels voelen zich thuis in een strak interieur, terwijl andere items in een allesbehalve strak interieur passen. Niet voor niets is de doelgroep best lastig te omschrijven. WOOODs meubels misstaan namelijk nergens.

Oerdegelijk en duurzaam

WOOOD onderscheidt zich van andere merken door een mate van degelijkheid en duurzaamheid verrassend te verpakken. De producten zijn dan weliswaar ijzersterk en betrouwbaar, ouderwets is het aanbod echter nooit. Met de decoratieve artikelen die in het assortiment opgenomen zijn, geef je elk vertrek, elke muur en elke ruimte net dat kleine beetje extra. Fraai zijn ook de hang- en wandlampen, de kleine en grotere stapelkasten en wie wil nou geen WOOOD kapstok?

Sohome maakt winkelen aangenaam

Sohome.nl biedt het beste wat WOOOD te bieden heeft. De online woonwinkel biedt gegarandeerd lage prijzen en bovendien worden bestellingen van tenminste vijftig euro gratis bezorgd. Net als bij WOOOD ligt ook bij Sohome het accent vooral op kwaliteit. Juist dat maakt winkelen bij ons ook zo aantrekkelijk.

Ben je op zoek naar een WOOOD tafel, WOOOD eetkamerstoelen, WOOOD fauteuil, WOOOD kledingkast of een WOOOD kast? Deze en nog vele andere soorten WOOOD meubelen bestel je bij Sohome.