WOOOD Accessoires

WOOOD biedt een collectie stijlvolle en functionele accessoires voor jouw interieur. Van zachte vloerkleden tot trendy wanddecoratie. Alle accessoires dragen bij aan de sfeer in een huis.

Meest bekeken

36 artikel(en)

Je hebt alle 36 artikelen gezien
Meest bekeken

36 artikel(en)

Je hebt alle 36 artikelen gezien

Aandacht voor detail

De accessoires van WOOOD zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met oog voor detail. Of het nu gaat om een prachtige vaas, een stijlvol schilderij of een handige kapstok, elk product is afgewerkt met de grootste zorg en aandacht.

Inspirerende collectie

Een van de kenmerken van WOOOD is dat het merk voortdurend zoekt naar inspiratie in verschillende stijlen en trends. Zo zijn er producten die geïnspireerd zijn op de industriële stijl, terwijl andere producten een eerbetoon zijn aan de natuur. Door deze diverse inspiratiebronnen ontstaat een collectie met een stoere en eigentijdse look. Varierend van een heerlijk vloerkleed tot een stijlvolle kaarshouder.

Doe maar duurzaam

Een ander belangrijk aspect van WOOOD is dat het merk zich richt op duurzaamheid. Veel van de producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Hierdoor kies je niet alleen voor een mooi product, maar ook voor een verantwoorde keuze.

Een passend product voor iedereen

Al met al biedt WOOOD een collectie accessoires die niet alleen stijlvol en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een opvallende eyecatcher of juist een rustige achtergrond, WOOOD heeft voor elk interieur een passend product.