Filters
Sorteren

Zuilen/pilaren

Tegenwoordig zijn zuilen en pilaren niet alleen een onderdeel van de tuin, maar ook van de inrichting van je huis. Zuilen en pilaren vervangen tafels en kastjes en ogen erg luchtig in een ruimte. Dit komt doordat zuilen vaak van metaal zijn gemaakt en een open binnenruimte hebben.

Geef je mooiste vazen, beelden of andere accessoires een speciale plek in je woonkamer door deze te plaatsen op een zuil of pilaar. Bekijk het assortiment van Sohome en kies jouw favoriet.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 54

Je hebt 36 van de 54 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 54

Je hebt 36 van de 54 artikelen gezien

Geef jouw favoriete accessoires een bijzondere plek

Met de zuilen en pilaren van Sohome geef je je accessoires een bijzondere plek in een ruimte. Door bijvoorbeeld een beeld te plaatsen op een pilaar, laat je dit beeld veel meer spreken. Ook kun je jouw mooiste vazen, potten, lampen, bloemen en zelfs boeken op een mooie zuil of pilaar neerzetten. Naast dat het een speciale uitstraling geeft in je interieur, nemen zuilen en pilaren ook weinig ruimte in.

Hier plaats je hem!

Er zijn veel mogelijkheden waar je een zuil of pilaar kunt plaatsen. Iedereen kent het wel, dat ene lege hoekje in je woonkamer. Dit kan komen doordat er een kast staat die net iets te veel ruimte over laat, of door de indeling van de woonkamer. Een zuil of pilaar kan voor het opvullen van dit plekje zeker de oplossing zijn! Ook ontstaat er vaak een lege ruimte rondom de bank. Door het plaatsen van een zuil of pilaar naast de bank, wordt deze lege ruimte minder en betrek je de bank bij de woonkamer. Zo ontstaat er een geheel én creëer je meer sfeer. Verder komt een zuil of pilaar ook in de hal erg goed tot zijn recht. Plaats er een grote vaas met een mooie bos bloemen op en creëer een chique look.

Kortom, met een zuil of pilaar van Sohome, geef je zelfs dat ene lege plekje in je huis wat liefde! Bij Sohome hebben we de meeste items op voorraad en dat betekent dat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Kies dus snel jouw favoriet.