Vazen

Vazen zijn onmisbaar als je een bloemenliefhebber bent, want een mooie bos bloemen komt pas echt tot zijn recht in een prachtige vaas. Toch kan het kopen van een vaas kan lastiger zijn dan je denkt. Welke grootte heb je nodig en voor welke stijl wil je gaan?

In de uiteenlopende collectie van Sohome vind je ongetwijfeld een vaas die aan je wensen voldoet. Shop jouw vaas dus snel bij Sohome.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 338

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 338 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 338

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 338 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Divers assortiment vazen bij Sohome

Bloemen en planten geven sfeer aan een huis. Ook creëren zij een warm en positief gevoel. Zo’n mooie bos bloemen komt toch echt het best tot zijn recht in een stijlvolle vaas. Bij Sohome vind je een assortiment vazen in verschillende kleuren en vormen. Wij zien vazen als een echt decoratief accessoire. Kies er daarom voor om verschillende vazen te combineren. Combineer een kleine vaas met een wat grotere, of kies ervoor om verschillende materialen met elkaar te combineren. Plaats bijvoorbeeld een keramieken vaas naast een stalen vaas en creëer zo een speels effect.

Opvullen van jouw vaas

Bij het vullen van een vaas denk je al snel aan bloemen of planten. Maar er zijn meerdere mogelijkheden om je vaas op te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een kunstplant, een siertak, of een kaars. Wil je toch het liefst bloemen in je vaas? Let er dan goed op dat de diameter van de opening van de vaas ruim genoeg is voor de bloemstengels. Wanneer de stengels van een bloem in de verdrukking komen, kunnen de bloemen eerder beschadigen en snel minder mooi worden. Ook de plaats waar je de vaas zet is belangrijk. Mochten er bloemen in de vaas zitten, zet hem dan niet op een te warme plek. Naast de openhaard, bij de verwarming of vol in de zon is dus een no go. Kies voor een plek zonder grote temperatuurwisselingen en waar het niet erg warm is. Zet de vaas bijvoorbeeld op een dressior in de woonkamer. Zo komt niet alleen de vaas maar ook het boeket goed tot zijn recht.