Filters
Sorteren
Tijdschriftenhouders Filters instellen
Prijs
  1. 28
    tot
    250

Tijdschriftenhouders

Lekker onderuitgezakt op de bank met een tijdschrift, wie geniet daar niet van? Berg je tijdschriften netjes op in een van onze tijdschriftenhouders. Zo heb je ze altijd bij de hand! De tijdschriftenhouders bieden niet alleen ruimte voor je tijdschriften, ze zijn ook nog eens super trendy.

De tijdschriftenhouders zijn ook ideaal te gebruiken voor het opbergen van papieren en kranten. Bekijk ons assortiment en kies jouw houder naar keuze.

Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien
Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien
?>

Weg met rondslingerende tijdschriften

Hoe tijdschriftenhouders vroeger in de hoek van de woonkamer stonden, worden ze nu gezien als waar decoratief item in een ruimte. Rondslingerende tijdschriften, boeken en kranten zijn verleden tijd, want vanaf nu kun je ze opbergen in een fraaie tijdschriftenhouder. Naast dat een tijdschriftenrek erg leuk staat, nodigt het ook uit om de tijd te nemen voor het lezen van een goed boek of magazine.

Verschillende soorten tijdschriftenhouders bij Sohome

Iedereen heeft een eigen stijl en dat maakt dat je een eigen interieur creëert in je huis. Daarom bestaat het assortiment van Sohome ook uit verschillende soorten tijdschriftenhouders. Ga je voor een houten variant van het merk Kave Home, of kies je liever een leren tijdschriftenhouder van het merk LABEL51? Bij Sohome hebben wij voor iedereen een bijpassende tijdschriftenhouder!

Waar plaats je ’m?

Een tijdschriftenhouder kun je op talloze plekken plaatsen. Zet hem bijvoorbeeld naast de bank of fauteuil en maak het jezelf zo gemakkelijk om comfortabel een tijdschrift of boek te lezen. Ook past een tijdschriftenhouder goed in een slaapkamer. Plaats hem bijvoorbeeld naast je bed en vul hem met je favoriete leesvoer.