Rivièra Maison Woondecoratie

Met de woondecoratie van het mooie merk Rivièra Maison ontstaat er direct sfeer in jouw woning. Van een gezellige mand tot een luxe kaarsenhouder, je vindt het assortiment woondecoratie van Rivièra Maison hier.

Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien
Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien

Landelijk met een moderne touch

Een van de kenmerken van Rivièra Maison is de mix van verschillende stijlen en materialen in hun producten. Zo zijn er meubels met een landelijke uitstraling, maar ook met een moderne touch. Hierdoor is er voor elke smaak en interieurstijl wel iets te vinden. Daarnaast worden veel van de producten met de hand gemaakt en zijn er unieke stukken te verkrijgen, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van het merk.

Oog voor detail

Een ander kenmerk van Rivièra Maison is de aandacht voor detail. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en rattan. Hierdoor hebben de producten een warme en uitnodigende uitstraling. Daarnaast vind je in de collectie luxe kaarsenhouders, waarmee je de sfeer in een ruimte nog meer kunt versterken.

Haal het (luxe) vakantiegevoel in huis

Een grote inspiratiebron voor Rivièra Maison is de Franse Rivièra. Deze prachtige kuststrook met haar azuurblauwe zee, witte stranden en prachtige villa's vormt de basis voor de stijlvolle en luxueuze uitstraling van het merk. Hierdoor wordt het gevoel van vakantie en ontspanning naar huis gebracht, wat ervoor zorgt dat men zich in huis helemaal thuis voelt. Dit vind je niet alleen in de woondecoratie terug, maar in de hele collectie van Rivièra Maison.