Filters
Sorteren

Potten & manden

Bij Sohome vind je een breed assortiment aan potten en manden. Deze staan niet alleen stijlvol in jouw woonruimte, sommige zijn ook multifunctioneel. Een mand van Sohome kun je ook als opbergruimte gebruiken, door er bijvoorbeeld een kleed of speelgoed in te plaatsen.

Kies jouw favoriete pot of mand en vul deze op naar je eigen smaak.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 107

Je hebt 36 van de 107 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 107

Je hebt 36 van de 107 artikelen gezien

Geef je plant een extraatje met een pot van Sohome

Plaats je planten, bloemen, of andere decoratie in een stijlvolle pot. De potten uit het assortiment van Sohome zijn de finishing touch van jouw planten. Ga je liever voor een staande of een hangende pot? Houd je meer van een gouden look, of kies je voor een keramieken variant? Sohome biedt jou een ruime collectie aan potten van verschillende merken.

Manden bij Sohome

Manden staan niet alleen leuk in je interieur, ze zijn ook nog eens erg functioneel. Naast dat je manden ook voor planten en bloemen kan gebruiken, zijn ze ook erg handig voor andere dingen. Zo kun je manden gebruiken om je rommel in op te bergen, denk bijvoorbeeld aan het rondslingerende speelgoed of je favoriete dekens. Manden horen thuis in elke ruimte. Zet ze in de woonkamer naast de bank, plaats ze in de slaapkamer of zet ze zelfs in de keuken.

Combineren

Naast dat potten en manden los van elkaar als decoratief item je ruimte goed opvullen, zijn ze ook erg goed te combineren.