Dutchbone Woondecoratie

Met woondecoratie uit de collectie van Dutchbone breng je gezelligheid en sfeer aan in huis. Je vindt hier bijvoorbeeld een opvallende kaarsenhouder of een stijlvolle plantenstandaard. Bekijk hier alle woondecoratie van Dutchbone en shop jouw favoriete items.

Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien
Meest bekeken

18 artikel(en)

Je hebt alle 18 artikelen gezien

Industriële en vintage stijl

Dutchbone is een Nederlands woonmerk dat zich richt op woondecoratie met een industriële en vintage stijl. Het merk is opgericht in 2014 en biedt een unieke collectie van accessoires die passen bij de huidige trends en een eigenzinnige uitstraling hebben.

Hoogwaardige materialen in de collectie van Dutchbone

De accessoires van Dutchbone zijn een belangrijk onderdeel van de collectie van het merk. Ze zijn ontworpen om een unieke uitstraling te geven aan elk interieur en zorgen voor de perfecte finishing touch. De accessoires van Dutchbone zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals metaal, glas en hout, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen.

Ga voor een unieke uitstraling

In de collectie woondecoratie van Dutchbone vind je vaasjes, kandelaars en andere items die perfect passen bij de industriële en vintage stijl van het merk. Deze accessoires zorgen voor een unieke uitstraling in elk huis.

Groen in huis

Ook plantenstandaarden vind je veel terug bij Dutchone. Deze plantenstandaarden zijn gemaakt van metaal en hout en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Deze stijlvolle en robuuste plantenstandaarden zorgen voor een mooie aanvulling op elk interieur en geven een natuurlijke touch aan elke kamer. Deze plantenstandaarden zijn ideaal om planten op een stijlvolle manier te presenteren en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in elk huis.