Woondecoratie

Decoratie bepaalt de sfeer in jouw huis. In onze collectie vind je een ruim aanbod aan decoratie items, zoals wandpanelen, vazen, manden en ornamenten.

Bekijk het assortiment van Sohome en ontdek de meest stijlvolle items waarmee jij je interieur helemaal af maakt.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 900

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 900 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 900

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 900 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Musthave decoraties

Een uitgebreide collectie decoratieartikelen vind je bij Sohome! Echte musthave decoratie voor een prachtig, stijlvol interieur. Een kleine greep uit de collectie: wandpanelen, wandborden, schilderijen, manden, plantenstandaarden, vazen en fotolijsten. Ook vind je in de online shop verschillende ornamenten. Alles om jouw huis nóg mooier en helemaal af te maken.

Een mooie plek aan de muur

Geef een wandpaneel of een schilderij een mooie plaats aan jouw muur. Hang ‘m bijvoorbeeld boven de bank. Let erop dat je het niet te hoog op hangt, anders zie je de afbeelding niet goed én wordt het geen onderdeel van je interieur. Houd in principe op ooghoogte aan. Als je een wandpaneel of wandbord boven een dressoir hangt kan het ook mooi zijn om het schilderij niet perfect in het midden te hangen, maar juist een stukje uit het midden.

Mooie eyecatchers

De manden in de collectie van Sohome kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden in je interieur. Zo kun je er kussens of plaids in bewaren naast de bank, maar ook bijvoorbeeld sjaals in de gang. In de plantenstandaarden geef je planten een prominente en prachtige plek in jouw woonruimte. De vazen uit de collectie van Kave Home passen in elk interieur en maken van jouw bos bloemen een mooie eyecatcher.

Bij Sohome koop je de meeste items uit voorraad en dat betekent dat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankoop!