Wandplanken hout

Jouw nieuwe houten wandplank shop je online bij Sohome! Maak een keuze uit onze trendy modellen en wij bezorgen je houten wandplank gratis op afspraak bij je thuis.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 55

Je hebt 36 van de 55 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 55

Je hebt 36 van de 55 artikelen gezien

Een houten wandplank is een van de meest stijlvolle accessoires die je kan kiezen om je woning een extra dimensie te geven. Sohome heeft dan ook een breed gamma aan wandplanken die je de mogelijkheid geven om een kale muur meteen veel gezelliger te maken. Dergelijke planken hebben zowel en functioneel als een stilistisch doeleinde. Kies je voor een plank van een vooraanstaand merk, zoals Lifestylefurn of By-Boo, dan kan je ook nog eens zeker zijn van een duurzame investering. Bestel een prachtige wandplank uit hout bij Sohome.nl voor een aangename prijs!

Lifestylefurn en By-Boo; houten wandplanken voor een prachtige ruimte

Lifestylefurn is een vooraanstaand merk van allerlei accessoires, waaronder houten wandplanken. Veel modellen passen perfect bij een landelijke woonstijl door het gebruik van hout, warme kleuren en een verfijnd design. Eikenfineer hout als basis geeft de planken een lichtbruine kleur, waardoor groene tinten als planten en bloemen er prachtig bij passen. Daarbij beschikken veel wandplanken uit meerdere niveaus, waardoor je er dus allerlei accessoires op kwijt kunt.

By-Boo heeft eveneens heel wat prachtige wandplanken in de aanbieding. Een basis uit grenenhout en het subtiele gebruik van kleuren als donkerbruin en beige maken dergelijke modellen perfect voor een industriële setting. De laklaag op de buitenzijde van de plank maakt het geheel compleet af!

By-Boo: houten wandplank met een uniek design

Wandplanken van By-Boo vallen meteen op door hun speciale design. Het gebruik van verschillende reliëfs en verdiepingen, de manier waarop het hout een natuurlijke uitstraling verkrijgt door de kleurschakeringen en de aanwezigheid van een holte onderaan de plank - om een gloeilamp in te draaien - maken dergelijke wandplanken zeker en vast het overwegen waard. Wil je je klassieke of rustieke interieur afwerken, dan is een By-Boo wandplank uit hout de beste optie!

De meeste van onze wandplanken zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je in plaats van een houten wandplank op zoek naar een metalen wandplank? Ook dit soort wandplanken bestel je bij Sohome. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!