Wandrekjes & Wandplanken

Er zijn wandplanken in verschillende vormen. Zo vind je in ons assortiment niet alleen rechte planken, maar ook vierkante en ronde varianten. Een wandplank neemt weinig ruimte in beslag, maar geeft veel sfeer in huis.

Geef een aantal mooie woonaccessoires een plekje op de plank en het is meteen een eyecatcher. Bekijk ons ruime aanbod en kies jouw favoriet.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 106

Je hebt 36 van de 106 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 106

Je hebt 36 van de 106 artikelen gezien

Voor ieder wat wils

Een wandplank aan de muur is een echte eyecatcher in je interieur. Bij Sohome vind je veel verschillende wandplanken, voor ieder wat wils. Ga je bijvoorbeeld voor een houten wandplank of een metalen exemplaar? Daarnaast is er de keuze tussen verschillende vormen, zo zijn er rechte wandplanken en ronde wandplanken.

Plek van de wandplank

Het bepalen van de juiste plaats om een wandplank op te hangen ligt helemaal van de ruimte af. Zo is boven de bank een mooie plek voor het plaatsen van de plank, maar ook in de keuken kunnen een aantal planken handig zijn om bijvoorbeeld kruidenpotjes op te zetten. Zo heb je deze altijd binnen handbereik en hoef je geen la of keukenkastje te openen tijdens het koken. In de slaapkamer staan een of meerdere wandplanken trendy en ze geven de ruimte een stijlvolle look.

Sfeermaker

Een wandplank kan bepalend zijn voor de sfeer in de kamer. Combineer de wandplank met een van de andere meubels uit het ruime assortiment van Sohome en creëer een perfecte samenhang. Zoek op kleur, materiaal en merk en vind zo de wandplank die perfect is in jouw woonruimte. Natuurlijk wil je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Veel meubels in het online aanbod van Sohome zijn direct op voorraad en hebben dus een snelle levertijd.