Filters
Sorteren
Wandpanelen Filters instellen

Wandpanelen

Laat je wanden spreken met de wandpanelen van Sohome. Wandpanelen zijn dé finishing touch van een mooi afgewerkte muur. Ga je voor een wandpaneel in een natuurlijke stijl of kies je voor een moderne variant?

Wandpanelen kunnen niet meer ontbreken in een stijlvol interieur en zijn een echte eyecather aan de muur. Shop dus snel je favoriet in ons assortiment!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 99

Je hebt 36 van de 99 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 99

Je hebt 36 van de 99 artikelen gezien
?>

Decoreer je muur met een wandpaneel

Niet alleen schilderijen en accessoires geven jouw interieur een stijlvolle uitstraling. De wandpanelen van Sohome doen dat ook! Geef je inrichting een nieuwe look met een stijlvol wandpaneel van Sohome. Alle wandpanelen in ons assortiment zijn eenvoudig te monteren. Dus hang ze op dat ene wandje in huis, boven de bank, dressior of in de hal. Tip! Sommige wandpanelen van Sohome kun je staand en liggend ophangen.

Ruime collectie wandpanelen

Ga bijvoorbeeld voor een wandpaneel van Kave Home, deze hebben een natuurlijke uitstraling en brengen rust in huis. Deze wandpanelen staan fantastisch in een landelijk interieur en brengen de natuur naar binnen. Of kies een wandpaneel van het merk PTMD. Niet alleen met planten creëer je een botanische sfeer in huis. Met deze wandpanelen krijgt jouw woonruimte een frisse uitstraling door de unieke bloemen. De meesten wandpanelen van Sohome zijn op voorraad en snel leverbaar. Zo kun je al snel genieten van een prachtig wandpaneel in je huis!