Filters
Sorteren
Wandkleden Filters instellen
Kleur
  1. MeerkleurigMeerkleurig4
  2. Naturel3
Prijs
  1. 7
    tot
    250
Merk
  1. Kave Home 4
  2. Urban Cotton 3

Wandkleden

In onze shop vind je unieke wandkleden van Urban Cotton. Een ideale manier om een statement in je interieur te maken. De wandkleden kun je eenvoudig ophangen in iedere ruimte van je interieur.

De wandkleden zijn gemaakt van 100% biologisch zwaar katoen. Dit geeft het doek een kwalitatieve en warme uitstraling.

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien

Uniek en biologisch katoen

De wandkleden van Urban Cotton zijn helemaal uniek en gemaakt van 100% biologisch zwaar katoen. Maak van een lege, saaie muur een prachtig statement. Hang het kleed op aan een wand in je woonkamer. Door het item achter de bank te hangen blend je bankstel met het wandkleed en maak je van je woonruimte echt één geheel. In je slaapkamer kun je het kleed een mooie plek geven achter je bed. Op die manier loopt je wandbord over in het kleed, wat een prachtig effect geeft.

Ruime collectie wandkleden

Ga bijvoorbeeld voor het wandkleed ‘Drops’. Hiermee creëer je een echte New York loft stijl, zonder in een oude loods of penthouse te wonen! Dit kleed staat fantastisch in elk interieur en geeft je huis een luxe en urban uitstraling. Of kies voor het wandkleed ‘Urban Jungle’. Niet alleen met planten ontstaat er een botanische sfeer in huis. Met dit wandkleed wordt jouw woonruimte een heuse jungle met veel groen. Wil je je echt in zomerse sferen wanen, kijk dan eens naar het wandkleed ‘Summer’. Dit kleed is kleurrijk en fris en staat mooi in een modern of Scandinavisch interieur.

De meeste wandkleden van Urban Cotton zijn op voorraad en dus snel leverbaar. Zo kun je al snel genieten van een prachtig kleed in je huis!