Filters
Sorteren
Ronde vloerkleden Filters instellen

Ronde vloerkleden

Jouw nieuwe ronde vloerkleed shop je online bij Sohome! Maak een keuze uit onze trendy modellen en wij bezorgen je rond vloerkleed gratis op afspraak bij je thuis.

Meest bekeken

Artikelen 73 tot 83 van 83

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Je hebt alle 83 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Meest bekeken

Artikelen 73 tot 83 van 83

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Je hebt alle 83 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Een rond vloerkleed als basis voor een gezellige woning

Vloerkleden van Sohome.nl hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn perfect om een gezellige stijl te creëren in de woning, wat je voorkeuren ook mogen zijn op het vlak van stijl. Vloerkleden met een ronde vorm van merken als By-Boo bewijzen dat kwaliteit en stijl hand in hand kunnen gaan, en dat maakt een kijkje in het uitgebreide aanbod van Sohome dan ook zeker de moeite waard!

Geef warmte aan je interieur met een rond vloerkleed

Een rond vloerkleed fungeert als basisafwerking van je vloer, maar dankzij de vooraanstaande merken die je op Sohome kan vinden (en hun uitgebreide aanbod) wordt duidelijk dat ook functionaliteit en kwaliteit van belang zijn. Een rond vloerkleed of tapijt is vooral handig om de huidige stijl van de ruimte te benadrukken, zoals dat bij veel modellen het geval is. Het gebruik van materialen als geweven jute en katoen en de manier waarop deze gecombineerd worden om tot een warm vloerkleed met een ronde vorm te komen, geven elk interieur meteen een huiselijke look. Ook zijn er binnen de collectie verschillende kleuren te vinden, met modellen die ofwel een zwarte ofwel een grijze rand hebben. By-Boo onderscheidt zich van veel andere merken met een rond vloerkleed dat als basis uit hetzelfde jute bestaat, maar dan wel op een unieke manier is afgewerkt met een witte rand. Hierdoor past het tapijt goed in een landelijke of klassieke setting zonder als oubollig of ouderwets over te komen!

Combineer je ronde vloerkleed met de perfecte accessoires

Een rond vloerkleed is natuurlijk nog maar één accessoire die je kan gebruiken om je woning mooi af te werken. Kies voor gelijkaardige meubelstukken of accessoires om de look en feel van het vloerkleed nog beter tot uiting te laten komen: houten kastjes, gietijzeren vazen en accessoires uit riet zijn goede voorbeelden van decoratie die goed bij een dergelijke vloerkleed passen. Laat je favoriete vloerkleed bij Sohome gratis leveren en geniet binnen de kortste keren van een compleet en gezellig interieur!