Filters
Sorteren
Dutchbone Vloerkleden Filters instellen

Dutchbone Vloerkleden

Met een vloerkleed maak je de zithoek compleet. Daarnaast maakt het jouw interieur sfeervol en gezellig. In de collectie van Dutchbone vind je naast rechthoekige vloerkleden met franjes ook ronde vloerkleden met een trendy print. Benieuwd naar de gehele collectie van Dutchbone? Kijk dan snel verder.

Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien
Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien

Het perfecte vloerkleed

Bij het kiezen van een vloerkleed kijk je natuurlijk naar de look & feel. Maar er zijn nog meer dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het formaat één van de belangrijkste dingen. In een ruime zithoek zorgt een groot vloerkleed voor een knus en huiselijk gevoel. Heb je een compacte zithoek? Kies dan voor een kleiner formaat. Een te groot vloerkleed zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat de ruimte te vol staat. Stem dus het formaat af op de ruimte waar je het vloerkleed wilt plaatsen.

Daarnaast is de vorm van het vloerkleed ook bepalend. In de collectie van Dutchbone vind je een ruim aanbod vloerkleden in verschillende maten en vormen. Een rond vloerkleed is ideaal voor een ruimte met veel rechte en hoekige vormen. De ronde vorm zorgt voor meer zachtheid en brengt het geheel in balans. Met een rechthoekig vloerkleed creëer je eenvoudig een aparte zithoek zonder het daadwerkelijk te scheiden van de rest.

Tip, wil je een vloerkleed plaatsen in de eethoek? Kies dan voor een vloerkleed dat groter is dan de eettafel. Door aan beide kanten ruimte over te houden kun je de eetkamerstoelen gemakkelijk aanschuiven zonder het vloerkleed te verplaatsen.

Maar ook het materiaal speelt een grote rol. De collectie van Dutchbone bestaat uit verschillende materialen. Zo vind je handgemaakte katoenen vloerkleden maar ook wollen vloerkleed met franjes. Tijdens het kiezen van het materiaal is het belangrijk dat je afstemt met de rest van het interieur.

De collectie van Dutchbone

In de collectie van Dutchbone vind je naast een ruim aanbod aan vloerkleden ook accessoires die jouw interieur helemaal afmaken. Maar ook voor trendy fauteuils en stijlvolle salontafels zit je bij Dutchbone goed. Door de verschillende stijlen die met elkaar worden gecombineerd beschikt Dutchbone over een verrassend en unieke collectie. Voor elk interieur passende items.