Filters
Sorteren

BePureHome Vloerkleden

Een vloerkleed is een perfecte toevoeging aan jouw zithoek. Voor iedere woonstijl heeft BePureHome wel een leuk vloerkleed in de collectie. Ga voor een rond vloerkleed om meer variatie van vormen in huis te brengen, of kies voor een vloerkleed met een leuke print voor meer karakter.

Voor een stijlvolle en comfortabele zithoek is een BePureHome vloerkleed zeker iets voor jou.

Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien
Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien

De mooiste combinaties

Zorg voor balans in je kamer door een mooi vloerkleed toe te voegen. De vloerkleden van BePureHome zijn er in verschillende stijlen waardoor ze in ieder interieur passen. Heb jij bijvoorbeeld een neutrale woonstijl en ben je op zoek naar meer kleur in huis? Ga dan voor een vloerkleed met een leuk kleurrijk motief. Als je het liever neutraal wilt houden kan je kiezen voor een effen vloerkleed in je favoriete kleur.

Een warme zithoek

Een mooi vloerkleed is natuurlijk heerlijk om je voeten warm te houden in de koude wintermaanden. Daarnaast is het niet zo dat er in de zomer geen vloerkleed nodig is. Een vloerkleed is ook een mooi accessoire voor in huis. Het is een leuke toevoeging aan de zithoek die zorgt voor veel warmte en sfeer in huis.

In de vloerkleden collectie van BePureHome zitten leuke vloerkleden voor elk seizoen en voor in iedere woonstijl. Voor in de lente kan je kiezen voor een vloerkleed met veel kleur en een leuk printje, ga in de winter voor een zacht vloerkleed in een warme kleur. Maak een mooi geheel van de zithoek door een vloerkleed te kiezen die goed bij de bank of de fauteuils past en zorgt voor een mooi geheel.