Umbra spiegel

Geef je interieur een nieuwe frisse look met de spiegels van Umbra. Een spiegel is een eenvoudige accessoire die de ruimte zowel groter als lichter kan laten lijken. Bekijk onze collectie en vind de spiegel die bij jou past!

Meest bekeken

14 artikel(en)

Je hebt alle 14 artikelen gezien
Meest bekeken

14 artikel(en)

Je hebt alle 14 artikelen gezien

Organische en ronde vormen

Organische en ronde vormen zijn helemaal van nu! Rechten lijnen worden doorbroken en ingeruild voor lijnen met een natuurlijke vorm. Wil jij de trend in huis halen zonder te veel aanpassingen? Dan zit je bij de spiegels van Umbra goed.

Waarom jij een spiegel moet hebben!

Naast dat een spiegel mooi is binnen jouw interieur, maakt het je huis ook lichter. Dit komt doordat spiegels het licht van buiten reflecteren en dat maakt de ruimte waar de spiegel hangt lichter. Vooral tijdens de wintermaanden kan een beetje licht geen kwaad. De kaarsjes die dan branden reflecteren door de spiegel en creëert zo extra licht bij jou thuis.

Van klein na groot

Heb je een smallere ruimte en wil je jouw kamer langer of groter laten lijken? Ook daar heeft Umbra aan gedacht. Hang een lange spiegel over de lengte, zo lijkt je ruimte meteen groter. Heeft jouw interieur strakke lijnen en tijd voor verandering? Kies dan voor een ronde spiegel. Hiermee doorbreek je de rechte lijnen en creëer je een mooi contrast!