Filters
Sorteren
Staande spiegels Filters instellen

Staande spiegels

Een staande spiegel vind je terug in allerlei ruimtes in je huis. Niet alleen in je slaapkamer staat deze spiegel prachtig, ook in de woonkamer of hal is een staande spiegel een perfecte toevoeging. Ga voor een rechthoekige spiegel of kies je toch liever voor een halfrond of organisch exemplaar?

Hoe dan ook, in onze collectie vind je zeker de staande spiegel van je dromen. Kies je favoriet en zet de spiegel binnenkort al neer of hang 'm aan de muur.

Meest bekeken

28 artikel(en)

Je hebt alle 28 artikelen gezien
Meest bekeken

28 artikel(en)

Je hebt alle 28 artikelen gezien

Ruimtevergroting en lichtspreiding

Staande spiegels zijn handig en veelzijdig. Ze geven niet alleen je reflectie weer, maar kunnen ook een ruimte groter doen lijken door hun verticale oriëntatie. Vooral in kleine ruimtes zijn ze onmisbaar en kunnen ze dienen als slimme decoratieve oplossingen. Een ander praktisch voordeel van staande spiegels is hun vermogen om licht te weerkaatsen. Door ze bijvoorbeeld tegenover ramen te plaatsen, verspreiden ze natuurlijk licht door de kamer, wat de sfeer en energiebesparing ten goede komt.

Stijlvolle reflectie voor elk interieur

Qua stijl zijn er talloze opties, van klassieke spiegels met uitbundige lijsten tot strakke, moderne ontwerpen met minimalistische frames. Met verschillende materialen zoals hout, metaal, of kunststof en een scala aan afwerkingen en kleuren, is er voor elk interieur en smaak wel een passende staande spiegel te vinden. Staande spiegels zijn dus niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje persoonlijkheid en elegantie toe aan elke ruimte.

Ga voor een statement en diepte in elke ruimte

Naast staande spiegels zijn wandspiegels ook een populaire keuze voor het decoreren van een ruimte. Wandspiegels kunnen worden gebruikt om een statement te maken in een kamer, een muur te accentueren of een gevoel van diepte toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van grote en opvallende stukken tot kleine en subtiele accenten. Wandspiegels kunnen alleen worden opgehangen of in combinatie met andere decoratieve elementen worden gebruikt om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. Dus naast staande spiegels biedt de optie van een wandspiegel nog meer mogelijkheden om een ruimte te verfraaien en te personaliseren.